Cum au putut să se machieze Bianca și Cristian Comănici, legați la ochi? Rezultatul i-a lăsat mască pe toți: "Merge, nu?"

Cei doi prezentatori WOWbiz au dat curs unei provocări de zile mari, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Bianca și Cristian Comănici au avut o sarcină grea în cadrul noului episod "Nu te supăra, frate!", ce urmează să fie difuzat joi, pe canalul de Youtube WOWnews. Foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" au dau frâu liber imaginației și s-au machiat reciproc.

Ce a ieșit i-a lăsat mască pe toți cei prezenți!

Citeste si: Bianca și Cristian Comănici, confruntare cu arme letale! Nu ratați o nouă ediție a emisiunii online „Nu te supăra, frate”

Bianca și Cristian Comănici, pentru o zi make-up artiști

Bianca și Cristian Comănici s-au lăsat unul pe mâna celuilalt și au dat startul unei noi provocări marca "Nu te supăra, frate!". După ce și-au adus toate ustensilele necesare în platou, cei doi prezentatori WOWbiz s-au legat la ochi și au intrat în pielea unui make-up artist, pentru o zi. Pasionată de acest domeniu, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"a fost mai îndrăzneață decât fratele ei, căci a ales culori vii pentru machiajul lui Cristian:

Citeste si: Bianca Comănici, pentru prima oară în rochie de mireasă! Ce s-a întâmplat cu vedeta imediat după ce s-a îmbrăcat! Avem imagini de groază

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

"Cristian: Mă cam mănâncă pielea, dar...

Bianca: Pare că iese perfect! Stai, îți bag în ochi dacă nu ești cuminte. Și văruim cu lavabil.", spune Bianca în noul episod "Nu te supăra, frate!".

Bianca și Cristian Comănici, provocare de zile mari

Bianca și Cristian Comănici, în rol de make-up artiști

Bianca și Cristian Comănici s-au machiat legați la ochi

Cristian Comănici

Frații Comănici, cu machiajele la control

Bianca și Cristi nu au avut deloc o misiune ușoară, căci arta făcută cu ochii închiși s-a dovedit a fi o probă greu de câștigat. Cei doi frați s-au distrat în timpul jocului, însă abia atunci când au văzut rezultatele au început să se amuze teribil: "Eu am făcut buze roșii la machiaj cu roz.

Ăla-i chiar promițător! Eu tușul îl fac mai bine cu ochii închiși. Merge, nu?", mai spune prezentatoarea WOWbiz, uimită de machiajul pe care l-a realizat.

Bianca și Cristian Comănici, provocare de senzație într-un nou episod Nu te supăra, frate!

Bianca și Cristian Comănici, în rol de make-up artiști

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies