Cum au reușit Alexandra și Ionuț Bodi să îl depășească la numărul de vizualizări pe TikTok pe Dorian Popa

Alexandra și Ionuț Bodi, virali pe TikTok.

Alexandra si Ionut Bodi
Autor: Elena Popescu

In articol:

Alexandra și Ionuț Bodi l-au depășit la numărul de vizualizări pe TikTok pe Dorian Popa. Cei doi mureșeni au devenit virali fără bani sau alte metode de promovare.

Cei doi soți din Mureș au devenit celebri prin naturalețea lor.

Aceștia s-au filmat în diferite ipostaze amuzante și au urcat filmulețele pe platforma TikTok. Alexandra și Ionuț s-au filmat dansând, certându-se sau făcând tot felul de lucuri banale. Tot ceea ce a făcut cei doi soți a fost să își expună neajunsurile pe internet, iar asta a atras un număr mare de vizualizări.

Citeste si: Transformarea spectaculoasă a unui om al străzii, după ce a fost la hairstylist! Videoclipul a ajuns viral

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Alexandra si Ionut Bodi
Alexandra si Ionut Bodi[Sursa foto: Instagram]

Alexandra și Ionuț au trecut printr-o despărțire

Celebritatea are și ea un cost. La un moment dat, Alexandra s-a despărțit de soțul ei fără să menționeze motivele. Mai târziu s-a aflat că totul s-a întâmplat din cauza haterilor.

Citeste si: Diferența uriașă de înălțime dintre Alexandra Bodi și soțul ei! Bărbatul trebuie să se așeze în genunchi pentru a fi la egalitate!

'Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!', a spus femeia cu ochii în lacrimi.

Alexandra și Ionuț Bodi, discuții din cauza haterilor

Haterii au reușit să bage zânzanie între Alexandra și soțul ei

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul

meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a fost unul dintre mesajele transmise de Alexandra Bodi pe TikTok.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Transformarea spectaculoasă a unui om al străzii, după ce a fost la hairstylist! Videoclipul a ajuns viral

Regii TikTok-ului, Alexandra și Ionuț Bodi, s-au împăcat: ”Asta înseamnă iubire”

Despărțire ȘOC! Alexandra și Ionuț Bodi, regii Tik Tok-ului, s-au despărțit: „Nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu...”

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Legea pensiilor, transformare radicală: Cei mai loviți vor fi cei cu pensii mici

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Blestemul Faraonilor se pregătește să facă noi victime! O descoperire epocală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies