Cum este tratat Florin Salam în restaurantul favorit? Unele vedete pot doar să viseze la așa ceva Video

Florin Salam este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc și, normal, este tratat ca atare când merge undeva.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

De curând, Florin Salam, însoțit de familia lui, a fost clientul restaurantului în care, adeseori, se răasfață cu tot felul de preparare. Iar acolo, s-a întâmplat ceva la care, probabil, alte vedete pot doar visa.

Citeste si: Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România pentru Germania! Vezi cum s-a întâmplat totul!

Citeste si: Suma impresionantă pe care a plătit-o Betty Stoian pe căruciorul băiețelului ei! Și Zeny, fiica Adelinei Pestrițu, are unul identic

Citeste si: Familie numeroasă pentru Florin Salam! Manelistul a dat vestea despre copil

Cum fumatul este interzis în mai toate localurile, iar Florin Salam nu refuză niciodată să își satisfacă viciul, restaurantul la care a fost, de curând, alături de familia sa i-a făcut o surpriză de proporții manelistului.

Mai exact, în momentul în care manelistul Florin Salam, însoțit de cei din familie care i-au fost alături, se pregătea să părăsească restaurantul, la ieșire, unul dintre ospătarii de acolo, i-a pregătit celebrului artist o surpriză. Mai exact, într-o tăviță, pe Florin Salam îl așteptau o țigară și o brichetă. Încântat, Florin nu a refuzat tratația pregătită și, mai mult, a ”ummflat” și bricheta de acolo. ”Nevastă, uite ce mi-au pregătit! Să mor eu, știau ce vreau. Pot să iau și bricheta?”, i-a spus Florin Salam Roxanei Dobre, partenera de viață a manelistului filmând momentul și demonstrând, încă o dată, că este nedezlipită de artist și că relația lor este mai bună ca niciodată.

fara descriere

Încântat, Florin Salam, după ce și-a laut rămas bun de la angajații restaurantului asiatic la care a fost client, cu țigara în gură, s-a grăbit să iasă din local pentru a-și satisface obiceiul pe care majoritatea fumătorilor îl socotesc imposibil de evitat: după o masă copioasă, o țigară... nesănătoasă.

Florin Salam mai vrea un băiat

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate