Cum își distrează familia Dan Cruceru chiar din Republica Dominicană! Vă provoacă și pe voi VIDEO

Cum își distrează familia Dan Cruceru, chiar din Republica Dominicană! Cei mici fac trasee prin casă, iar acestea sunt comentate chiar de prezentatorul Survivor România

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Dan Cruceru se află în Republica Domincană, la Survivor România, în timp ce familia lui este izolată în casă în România.

Citeste si: Dan Cruceru, mesajul emoționant cu care i-a făcut pe toți să plângă la Survivor România! Ce a putut să spună prezentatorul despre mama lui ”Te rog să mă ierți, o spun acum, cât încă te am”

Dan Cruceru a lansat din Republica Domincană o provocare fanilor Survivor România, care acum trebuie să stea în casă. Și a început provocarea chiar cu familia ei, Sophia și bunica ei sunt concurente într-un joc inedit, cu trasee prin casă. Iar cele două par să se distreze copios, chiar dacă mezinul familiei devine un obstacol neprevăzut în lupta lor pentru câștigarea premiului Survivor.

Citeste si: Dan Cruceru, anunt important pentru famiile concurentilor de la "Survivor Romania", in contextul pandemiei de coronavirus! "Noi, aici, suntem in siguranta!" Iata ce a comunicat prezentatorul emisiunii!

”Hai să ne distrăm! Vă provocăm să fiți concurenți alături de copiii, părinții sau bunicii voștri, pe trasee inedite chiar în mijlocul casei! Imaginația nu are limite, așa că transformați casa într-un veritabil traseu Survivor! Sophia, bunica și bebele sunt dovada clară că nu contează vârsta, ci imaginația! Eu am primit imaginile, m-am distrat privindu-le și apoi m-am pus pe comentat, fix ca în emisiune! Ce a ieșit sper să vă amuze și pe voi!”, a scris Dan Cruceru, care a publicat filmulețul pe pagina sa Taticool

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate