Cum îți gestionezi eficient bugetul la pariuri?

Atunci când vorbim de pasionați de sport, vorbim automat și de pariuri sportive.

Autor: Amalia Florea

Majoritatea celor pasionați de sport aleg să și parieze. Aceasta reprezintă o metodă de distracție și de adrenalină, dar care poate să îți aducă câștiguri sau pierderi în funcție de metodele pe care le folosești și de experiența pe care o ai.

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când pariezi se referă la managementul banilor, adică la administrarea bugetului pentru pariuri. Fără un management al banilor bine pus la punct nu se poate realiza profit din pariuri sportive.

O să îți prezint cele mai importante aspecte pe care să le iei în considerare atunci când alegi să pariezi pe diverse ponturi pariuri sportive sau chiar pe biletul zilei.

Stabilirea bugetului

Primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când decizi să pariezi este să îți stabilești un buget lunar pe care vrei să îl aloci pentru pariuri sportive.

Stabilirea bugetului este o regulă de aur și trebuie să știi că nu trebuie să treci peste limitele stabilite în nicio situație pentru ca atunci când vei trage linie și vei analiza câștigurile și pierderile să nu ai o surpriză neplăcută.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Există multe situații în care te poate lua valul și vei observa apoi că ajungi în situații nedorite. De exemplu, un bonus special de la unele case de pariuri online. Suma destinată pariurilor poate să varieze în funcție de bugetul fiecărui parior.

Conform pariorilor profesioniști de pe 10pariuri.ro, cu peste 10 ani de experiență relevantă în domeniu, cea mai bună variantă în stabilirea bugetului este să aloci maxim 10% din veniturile tale lunare pentru pariuri.

Stabilirea mizelor

Un alt aspect important pe care trebuie să îl iei în calcul se referă la stabilirea mizelor pe care să pariezi. Acest lucru înseamnă că trebuie să îți stabilești un procent din buget pe care să îl pariezi la fiecare pariu.

Dacă ținem cont de faptul că la majoritatea pariurilor șansa de câștig este de 50%, atunci o miză de 5% din bugetul lunar alocat pariurilor ar trebui să îți ajungă pentru a pune câte un pariu în fiecare zi.

Miza per pariu trebuie să o împarți în funcție de strategia pe care o alegi. Dacă dorești să mergi pe o miză constantă și un pariu în fiecare zi, atunci trebuie doar să împarți bugetul lunar la numărul de zile și vei afla cât trebuie sa pariezi.

Nu paria la recuperare

Această regulă are legătură tot cu stabilirea bugetului și a limitelor înainte de paria. Sunt situații în care ai o serie de pariuri necâștigătoare și devii nervos. Acest lucru nu face decât să îți umbrească luciditatea și să nu mai iei în calcul analiza meciurilor înainte de pariere, strategia pe care o folosești și miza pe care pariezi.

În acel moment vrei doar să îți recuperezi pierderea cu orice preț. Parierea la recuperare este un aspect care îți poate consuma toată banca alocată pentru ponturile la pariuri într-o lună și te poate lăsa cu o pierdere semnificativă.

Este de preferat ca atunci când nu ai noroc și ai pierdut câteva serii să nu mai pariezi până nu te calmezi și analizezi situația pentru a recâștiga treptat pierderea.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Calendar ortodox 20 iunie 2021. Sărbătoare mare, duminică: Pogorârea Sfântului Duh sau Rusaliile

Semn divin apărut pe cer la înmormântarea preotului ucis de Covid-19! Un nor în formă de înger și-a făcut apariția desupra bisericii

Turiști străini rătăciți în drum spre Castelul Bran. Se aflau împreună cu caii lor în centrul istoric din Craiova

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

De ce nu se retrage Ludovic Orban. Șantajul din Războiul PNL-PNL continuă.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies