Vedete

Cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia din functia de director: „Nu eram de acord cu etichetele pe care domnul Becali le punea” | DEZVALUIRI

Suporterii Stelei au aflat cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia dintr-o functie de conducere a clubului ros-albastru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia din functia de director: „Nu eram de acord cu etichetele pe care domnul Becali le punea” | DEZVALUIRIicon photo

Fanii au fost informati cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia, chiar de celebrul comentator, care a decedat pe 15 mai, la 81 de ani. La inceputul anilor 2000, Topescu a fost numit director de relatii publice, imagine si mass-media la Steaua, echipa patronata de Gigi Becali. Colaborarea s-a incheiat dupa numai un an, din cauza lui Becali, dupa cum a dezvaluit Topescu intr-un interviu. (vezi care a fost singurul scandal din viata lui Cristian Topescu)

Cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia: "Eram in rolul de tampon permanent"

„Am stat doar atât pentru că nu am reuşit să fiu tamponul necesar între ziarişti şi patronul clubului, domnul Becali. Dânsul făcea afirmaţii, în nume personal, despre foşti jucători ai echipei Steaua ca Ladislau Böloni sau Anghel Iordănescu, afirmaţii cu care nu eram de acord. Apoi îmi spunea să le zic jurnaliştilor că acela nu era punctul de vedere al clubului. Astfel, eram în rolul de tampon permanent, lucru care nu mi-a plăcut, pentru că aveam o relaţie bună cu ziariştii”, a povestit Cristian Topescu.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune