Vedete

Singurul scandal din viata lui Cristian Topescu! Celebrul comentator a fost amenintat cu tribunalul de un fost campion olimpic! | DEZVALUIRI

Acum cativa ani s-a consumat singurul scandal din viata lui Cristian Topescu, atunci cand fostul halterofil Nicu Vlad s-a aratat deranjat de cateva afirmatii ale comentatorului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Singurul scandal din viata lui Cristian Topescu! Celebrul comentator a fost amenintat cu tribunalul de un fost campion olimpic! | DEZVALUIRI
icon photo

Nu cu mult timp in urma, a avut loc singurul scandal din viata lui Cristian Topescu. Recunoscut ca un om care promova fair-play-ul, Topescu, care a decedat pe 15 mai, la 81 de ani,  nu a intrat cu nimeni in conflict. Cu toate acestea, dupa un interviu in care a vorbit despre dopaj, Topescu a fost amenintat de Nicu Vlad, fostul campion olimpic la haltere, ca il da in judecata. (vezi imagini de la inmormantarea lui Cristian Topescu)

Singurul scandal din viata lui Cristian Topescu. Nicu Vlad i-a marturisit ca halterofilii se dopeaza

„Al doilea sport cu doping masiv e haltere. L-am întrebat o dată pe prietenul meu, Nicu Vlad: „Mă, Nicule, cum naiba ridicaţi voi, mă, sutele alea de kilograme fără să vă stimulaţi?“. „Nea' Cristi, dacă nu luăm nişte pilule, nişte hormoni de creştere, n-avem cum”, a relatat Topescu, despre dialogul sau cu Nicu Vlad, intr-un interviu acordat Gazetei sporturilor.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune