Vedete

Cum l-a umilit Bianca Dragusanu pe Philipp Plein? Cine a fost personajul care a dat-o de gol! “Daca ar fi fost disperata dupa el, nu s-ar fi purtat asa! VIDEO EXCLUSIV!

Bianca Dragusanu l-a umilit pe Philipp Plein. Cum incerca diva sa scape de el cand acesta vrea sa o contacteze

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, Cornelia Ionescu


Cum l-a umilit Bianca Dragusanu pe Philipp Plein? Cine a fost personajul care a dat-o de gol! “Daca ar fi fost disperata dupa el, nu s-ar fi purtat asa! VIDEO EXCLUSIV! icon photo

In urma cu doua luni, WOWbiz.ro dezvaluia, in exclusivitate, ca Bianca Dragusanu are un admirator celebrul. Numele lui…Philipp Plein, creatorul de moda cu mare lipici la romance.

Initial, oamenii au crezut ca este vorba doar despre o bravare a blondinei, insa, in scurt timp, s-a facut lumina in acest caz.

Conform apropiatilor vedetei, Philipp Plein era indragostit de Bianca de cateva luni bune! “Poate unii au spus ca este o gluma, dar acesta este purul adevar.

Bianca a intrat in atentia celebrului creator de moda inca din primavara! Initial, el ar fi contactat-o pe Instagram, apoi a apelat la o fosta prietena din Romania, pe care a rugat-o sa ii dea numarul de telefon al divei, sub pretextul ca ar dori sa ii ofere cateva rochii de ale lui sa le poarte in show-ul TV pe care il modera! Asa a reusit sa o contacteze pe blonda si, de atunci, i-a tot propus o “colaborare profesionala”.

Cum l-a umilit Bianca Dragusanu pe Philipp Plein? Cine a fost personajul care a dat-o de gol! “Daca ar fi fost disperata dupa el, nu s-ar fi purtat asa! VIDEO EXCLUSIV!

De altfel, colegii vedetei au stiut de designer si de dorinta lui de a o lega o legatura inca de atunci. O dovada este si faptul ca, intr-o zi, cand ea se afla la machiaj, Plein a sunat-o pe "facetime" si fara sa isi dea seama ca sunt oameni in jur, a raspuns.

Cum l-a umilit Bianca Dragusanu pe Philipp Plein? Cine a fost personajul care a dat-o de gol! “Daca ar fi fost disperata dupa el, nu s-ar fi purtat asa! VIDEO EXCLUSIV!

Creatorul de moda a fost foarte civilizat, a vorbit frumos, chiar si cu persoanele din incapere, lasand senzatia ca vrea sa aiba cu starul autohton o relatie strict legata de haine! Insa, fireste, nimeni nu l-a crezut, mai ales ca incercarile lui de a o auzi pe Bianca au fost extrem de dese, iar ea nu ii da sperante deloc”, au dezvaluit prietenii divei.

Bianca Dragusanu l-a umilit pe Philipp Plein. "Nu o interesa el! Avea alte treburi mai importante si il expedia"

Spusele apropiatilor blondinei prind contur dupa ce, intr-un interviu exclusiv, Catalin Botezatu a povestit ca stia despre convorbirile telefonice dintre cei doi.

"Pot sa va confirm ca au existat discutii  intre Bia si Plein. Stiam ca el o cauta. In prima faza, chiar m-am bucurat pentru ea si mi-as dori sa fie cat mai apropiata de designer, caci, sa recunoastem, este el un barbat de succes, tocmai a luat premiul GQ pentru cel mai tare brand, are bani, e ok. Orice femeie care spune ca nu ar vrea sa fie cu el e ipocrita. Bianca insa i-a zis NU. L-a refuzat si chiar daca nu-mi da voie sa vorbesc despre lucrurile astea, eu tot o sa va povestesc. V-am zis, am fost martor la niste convorbiri dintre ei cand ea ii spunea ca are treaba, are filmari si nu poate sa vorbeasca. Daca ar fi fost disperata dupa el nu s-ar fi purtat asa... Pe ea nu o interesa el, avea alte treburi mai importante si il expedia", a dezvaluit Bote felul in care Bianca Dragusanu l-a umilit pe Philipp Plein.

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune