Cum o protejează părinții Alexandrei Măceșanu pe Irina, mezina familiei: „Este vital să știe ca este în siguranță după cele petrecute”

Părinții Alexandrei Măceșanu încearcă să o protejeze pe fiica lor cea mică, Irina, pentru a nu fi nevoită vreodată să facă autostopul.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Părinții Alexandrei Măceșanu încearcă să o protejeze pe fiica lor cea mică, Irina, pentru a nu fi nevoită vreodată să facă autostopul.

Cum o protejează părinții Alexandrei Măceșanu pe fiica lor cea mică
Cum o protejează părinții Alexandrei Măceșanu pe fiica lor cea mică


In articol:

Au trecut 10 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, tânăra de de 15 ani care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă. Cazul Caracal a întristat o țară întreagă, iar multe întrebări au rămas fără răspunsuri până în ziua de astăzi.

Chiar dacă familia Alexandrei speră ca ea este încă în viață, ei încearcă să adopte toate măsurile de siguranță pentru fiica lor cea mică. Irina, mezina familiei Măceșanu, nu va fi nevoită să meargă vreodată cu autostopul. Mama fetei și-a luat permisul de conducere, iar acum poate avea grija ca fata ei va ajunge în siguranță la școală.

Citeste si: Guvernul și-a făcut planul. Cât vom putea merge la mare

Citeste si: Un bărbat a căzut 20 de metri în gol în timp ce se cățăra pe un versant din Cheile Turzii

Citeste si: Mihai Petre, suferința ascunsă din viața lui: "Boala asta necruțătoare care a omorât atâția oameni a căzut ca un trăsnet'

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Anunțul a fost făcut Alexandru Cumpănașu, uncgiul fetei, pe pagina lui de Facebook.

„Dragă Teo, mă bucur mult pentru că m-ai ascultat și ai făcut Școala de Șoferi iar acum ai și permis de conducere‼️ Pentru Irina (sora Alexandrei și nepoata mea dragă) este vital să se simtă și să știe ca este în siguranță după cele petrecute cu sora ei‼️Acum dragă Teo cand trebuie sa te deplasezi oriunde sau când va merge Irina la liceu veți fi în SIGURANȚĂ‼️Acum aveți și mașină pentru a vă putea deplasa fără a mai trebui sa faceți autostopul acela nenorocit de care profită oameni bolnavi ca Dincă‼️” , a scris Alexandru Cumpănașu pe rețeaua de socializare.

La final, politicianul a precizat că, deși i-a rugat, părinții fetelor nu au acceptat să le plătească școala de șoferi sau mașina pe care abia au cumpărat-o.

 

Mezina familiei Măceșanu a aflat de la televizor că Alexandra este moartă. Cum a reacționat fata: „Nu vrea să mai doarmă...”

Părinții Alexandrei Măceșanu, fata în vârstă de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, au încercat să ascundă dispariția fetei față de Irina, fata lor cea mică. I-au spus că Alexandra este plecată de acasă, pentru a încerca să o protejeze de vestea tragică.

Cum o protejează părinții Alexandrei Măceșanu pe fiica lor cea mică
Cum o protejează părinții Alexandrei Măceșanu pe fiica lor cea mică

Părinții au dus-o la psiholog pentru a o pregăti să-i dea vestea în legătură cu sora ei mai mare, dar vestea a venit mai repede decât au anticipat. 

Mezina familiei Măceșanu a aflat de la televizor că Alexandra nu se mai întoarce acasă. Vestea a fost un șoc pentru micuță. Părinții i-au povestit ce s-a întâmplat cu Alexandra, ba chiar au dus-o pe fetiță la casa criminalului din Caracal.

Irina suferă foarte mult în lipsa surorii ei mai mari. Este în stare de șoc și refuză să mai doarmă în patul, în care odinioară dormea cu sora sa. Având în vedere situația, părinții au trimis-o din nou pe Irina la psiholog de trei ori pe săptămână.

„Irina nu vrea să mai doarmă în patul în care doarmea de când era mică alături de sora ei, ci s-a mutat în camera părinților. De asemenea, ea nu a mai vrut să meargă la antrenamentele de fotbal feminin și handbal, sporturi pe care le practică la nivel de performanță. Nu prea mai vorbește cu prietenii și nici nu mai iese la joacă”, au declarat surse pentru Impact.ro. (Citeste si: Gheorghe Dincă cere iertare. Nu o să-ți vină să crezi ce face făptașul după gratii)

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Arhiepiscopul Tomisului, surprins în timp ce împărtășea copiii cu aceeași linguriță

Înmormântarea nepotului unui bulibașă din Focșani, cu peste o sută de oameni. Cum au reacționat autoritățile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies