Cum reușește Andreea Bălan să ascundă urmele operațiilor care i-au salvat viața

Andreea Bălan a trecut, în urmă nu puțin timp, printr-o adevărată cumpănă, artista fiind la un pas să moară pe masa de operație, în timp ce năștea cel de-al doilea copil al ei și al lui George Burcea, partenerul ei de viață.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Operată de trei ori, Andreea Bălan face tot ce îi stă în putință să ascundă urmele suferințelor prin care a trecut, motiv pentru care apelează la o serie de trucuri cât se poate de inspirate.

Citeste si: Ce reguli i-a impus Andreea Bălan soțului ei, după ce artista a născut pentru a doua oară!

Citeste si: Mircea N. Stoian demască vedetele! Dezvăluiri bombă din căsnicia Oanei Roman! "Marius este agresiv şi ar face orice să-şi apere soţia şi fetiţa" VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Iulia Albu a făcut-o praf pe Andreea Bălan, din nou! Război uriaș între cele două dive din showbiz-ul românesc

Mai exact, cu o siluetă demnă de invidiat și de un model, mai ales că Andreea Bălan a depășit deja 30 de ani și are și două nașteri la activ, artista a reînceput să se lase fotografiată în ipostaze care îi pun formele în evidență. Și, chiar dacă (încă) nu se expune în costum de baie, Andreea Bălan pozează în fața partenerului ei de viață, George Burcea, iar imaginile rezultate le pune imediat pe conturile ei de socializare.

Vezi doar pe kfelete la ce artificii apeleaza Andreea Blan pentru a fi mai sexy ca niciodata

 

fara descriere

Andreea Bălan a revenit cât a putut de repede pe scenă

”E bucuroasă că, deși ea a avut problemele pe care le-a avut, Clara Maria, fetița pe care a născut-o, este sănătoasă tun. Micuța nu are nicio problemă și, din secunda în care a luat-o în brațe, Andreei i-au trecut toate supărările. E încântată că micuța mănâncă bine și că totul e în regulă cu ea. Se simte, cu adevărat, împlinită acum, cu cei doi copii pe care îi are și cu George care este foarte atent cu ea și cu micuțele”, ne-a mai spus sursa citată.

 

În altă ordine de idei, Andreea Bălan explica, acum câteva luni, pe blogul ei, că revenirea cât mai rapidă pe scenă este necesară având în vedere că are cheltuieli suficient de mari încât să nu poată renunța la meseria pe care o are pentru o perioadă mai lungă de timp, obligațiile ei financiare fiind suficient de mari, atât în familie, cât și față de restul angajațșilor ei, dansatoare profesioniste și restul echipei cu care merge la concerte, motiv pentru care, în weekend, a și bifat primul concert, la Dej.

Andreea Bălan, naștere cu complicații uriașe

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite când a adus-o pe lume pe Clara Maria, cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea. Ea a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de nașteri și doar intervenția medicilor a reușit să o aducă la viață. După o sperietură puternică și câteva zile petrecute în spital, cântăreața credea că este pe drumul cel bun. Din păcate, ea a ajuns din nou la spital după ce s-a trezit într-o baltă de sânge și a fost operată pentru a treia oară. Într-un vlog pe care l-a realizat pe contul său de YouTube, Andreea a vorbit despre chinurile prin care a trecut. „Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom. Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente. Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, a spus Andreea Bălan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate