Vedete

Ce reguli i-a impus Andreea Bălan soțului ei, după ce artista a născut pentru a doua oară!

Ce reguli i-au fost impuse lui George Burcea, după ce soția lui, Andreea Bălan, a născut pentru a doua oară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Bălan se poate declara o femeie fericită! Este o mamă luptătoare, iubitoare și chiar își dorește foarte mult să aibă o familie numeroasă. Ba mai mult decât atât, Andreea Bălan are un soț iubit, pe George Burcea, care este aproape mereu de artistă și alături de cele două micuțe ale lor.

Citeste si: Elena Udrea, audiată în secret! În curând va primi decizia definitivă

Citeste si: Horror! O tânără gravidă a fost înjunghiată de o femeie care i-a scos copilul din pântece, pretinzând că este al ei! Ele s-au cunoscut pe Facebook

Citeste si: Adevărul a ieșit la iveală la Puterea Dragostei! Jador încă o iubește pe Simina! Mama lui, dezvăluiri incredibile

„Să ai doi copii este foarte frumos, dar este și foarte greu, mai ales dacă nu ai ajutor. Noi o avem pe mama, avem și o bonă, dar întotdeauna trebuie să existe doi oameni, nu se poate ca un om să aibă grijă de ambele fetițe, pentru că e diferența mică de vârstă și când Ella vrea în parc, cealaltă, hop, trebuie să mănânce, fix în același timp!

Când Ella vede că pitica mănâncă, atunci vrea și ea să iasă afară, să meargă în parc și trage de tine. Deci trebuie doi oameni constant care să aibă grijă de ele și trebuie să ne anunțăm unul pe altul când avem filmări sau evenimente și să ne programăm. Ne scriem în caiețel: „Uite, în ziua cutare, eu am chestia asta”, iar el stă acasă. Sau mă anunță el: „Uite, trebuie să filmez ceva sau am o repetiție” și atunci, stau eu acasă. Ne facem programul unul în funcție de celălalt. Bona nu e internă”, a dezvăluit pentru Libertatea Andreea Bălan.

Urmatorul articol