Cum reușește Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, să ajungă în 20 de minute la muncă, luni dimineața

Aglomerația din București este sufocantă, mai ales drumul spre muncă, dimineața. Dar cum reușește Primarul Gabriela Firea să facă 20 de minute până la muncă? Răspunsul e simplu!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Dimineața, mai ales în cursul săptămânii, traficul din București este bară la bară sau, așa cum ar spune participanții la trafic, este un ”haos total”. Toți oamenii se grăbesc spre locurile de muncă, pentru a ajunge mai repede, din cauza aceasta au loc și accidente, fie că este vorba despre Municipiul București, fie că este vorba despre periferie.

Citeste si: Meteo pe două săptămâni! Ne așteaptă temperaturi de până la minus 7 grade

Chiar și-așa, v-ați gândit vreodată cât timp face Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, până la muncă, într-o zi de luni dimineața? Răspunsul este destul de simplu: 20 de minute! Conform știrileprotv, un studiu a arătat că Bucureștiul este în top 5 din lume, când vine vorba despre aglomerație.

Citeste si: Prima reacție a lui Florin Piersic și a actriței Medeea Marinescu, după ce artistul a ajuns de urgență la spital

Traseul casă-muncă este destul de simplu pentru Primarul General al Capitalei. Gabriela Firea pleacă din Voluntari și trebuie să ajungă la sediul din Bulevardul Regina Elisabeta. Conform sursei citate, mai mulți polițiști comunitari din Voluntari stau să dirijeze traficul, iar mașina Primarului se strecoara cu ușurință către drumul spre muncă. Apoi, mașina Gabrielei Firea este preluată de alte echipaje, care fluidizează traficul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: