Prima reacție a lui Florin Piersic și a actriței Medeea Marinescu, după ce artistul a ajuns de urgență la spital

Florin Piersic și actrița Medeea Marinescu au avut primele reacții, după ce artistul a ajuns pe patul de spital.

Autor: A.V.

In articol:

  „Am primit multe telefoane, dar nu am fost internat și nici operat de urgență. Pur și simplu trebuie să înțelegeți că merg și eu și mai fac mișcare. Eu am fost mereu un om activ. Am făcut mișcare, am înotat, am jucat baschet. Mă așteaptă niște spectacole la Teatrul Național, apoi am de luat un premiu la Uniter, urmează un festival la Iași pe care-l face Margareta Nistor cu niște filme de-ale mele și trebuie să fiu prezent.

  Mă îngrijesc doar… Fac întreținere. Ăsta e cel mai bun cuvânt. N-am operații, nu am nimic. Doar mă întrețin. Vreau să fiu și să mai joc în spectacole la București și la Cluj. Vă mulțumesc tuturor că vă interesați de starea mea de sănătate. Vreau să mai trăiesc și fac această mișcare de întreținere. Trebuie să mă mișc, să fac chestii din astea. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc că vă gândiți la mine”, a declarat Florin Piersic, conform Libertatea.

  Citeste si: S-a aflat adevărata suferință a lui Florin Piersic! Operația secretă făcută de marele actor! Cine este doctorul care l-a operat?

  Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

  „Ce știu este că a făcut un control de rutină, așa cum face periodic. Chiar ieri am vorbit cu impresarul spectacolului «Străini în Noapte», care mi-a confirmat datele de spectacol, ba chiar a trebuit să găsim o zi în plus pentru Cluj, pentru că deja primul spectacol (în luna mai) este vândut. Nu am fi putut discuta aceste date dacă domnul Piersic ar fi avut probleme grave de sănătate.

  Avem confirmate datele de 22 aprilie la TNB (București), 6 mai la Buzău, 16 și 18 mai la Cluj-Napoca pentru «Străini în noapte». Vom ține aceste spectacole. Cel mai probabil, domnul Piersic face un control/tratament uzual de întreținere”, a declarat partenera lui Florin Piersic.

  Actorul Florin Piersic a ajuns la spital

  Actorul Florin Piersic a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la o clinică din București.

  Florin Piersic ar fi ajuns la spital pentru a efectua mai multe analize, dar și din cauză că în ultima perioadă a ajuns să se deplaseze foarte greu și ar fi acuzat dureri la piciorul drept, potrivit stiripesurse.ro.

  Actorul ar fi fost însoțit de o persoană, care l-a ajutat să ajungă la medici pentru a efectua investigațiile necesare.

  Distribuie pe:
  Abonează-te pe
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies