Cum s-a ascuns Regina Elisabeta de Nicolae Ceaușescu, într-un tufiș din grădina Palatului Buckingham: "A fost prima și singura dată în viața ei când a trebuit să facă asta"

Majestatea Sa a încercat cu orice preț să evite înteracțiunea cu liderul comunist Nicolae Ceaușescu, pe care nu l-a simpatizat deloc.

Autor: A.M.

In articol:

Nicolae Ceaușescu a avut parte de o vizită istorică, în anul 1978, în Regatul Marii Britanii.
A fost pentru prima dată când un lider comunist vizita țara și, mai mult decât atât, să fie întâmpinat de Regina Elisabeta a-II-a.


Însă dictatorul român nu a reușit să facă o părere foarte bună în fața Reginei, astfel încât, ea s-a văzut nevoită să recurgă la măsuri drastice pentru a scăpa de interacțiunea cu el.

Regina Elisabeta s-a ascuns în tufișuri, de teamă să nu dea ochii cu Nicolae Ceaușescu

Un documentar regal a scos la iveală amănunte istorice neștiute până acum. Se pare că Majestatea Sa nu a fost deloc încântată de vizita lui Nicolae Ceașescu și a Elenei Ceaușescu, iar jurnalistul Rob Hardman și fostul ministru al afacerilor externe Lord David Owen au dezvăluit o întâmplare penibilă petrecută în grădina Palatului Buckingham:

Citeste si: Cătălin Botezatu, dezvăluiri uluitoare din perioada ceaușistă. Ce s-a întâmplat când Nicolae Ceaușescu a aflat de creatorul de modă

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

 

„Regina i-a mărturisit odată unui oaspete această poveste, iar el la la rândul său mi-a povestit mie. Atunci când Ceaușeștii erau în vizită, Majestatea Sa se plimba cu câinii în grădina Palatului. La un moment dat, și-a dat seama că Nicolae Ceaușescu venea în direcția ei, așa că s-a ascuns într-un tufiș din grădinile palatului. A fost pentru prima și singura dată în viața ei când a trebuit să facă asta, doar pentru a-și evita propriii oaspeți", a povestit Hardman.

Citeste si: VIDEO| Dosarul Revoluției. Valentin Ceaușescu cere statut de victimă și despăgubiri: „Mi-au omorât părinţii“

 

Lordul Owen a continuat: "Majestatea sa a avut de-a face cu tot felul de oameni, dar Nicolae Ceaușescu a fost prea mult pentru ea. A spus răspicat că nu i-a plăcut deloc să-l întâlnească.", se arată în noul documentar nside The Crown: Secrets of the Royals.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul rusinos al Elenei Ceausescu. Ce scria de fapt in certificatul ei de nastere

Alte 231 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate. Totalul în România a ajuns la 15.632

A murit Ion Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu! Cine era și cu ce se ocupa

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Ungaria trimite o undă de șoc în toată Europa. Ungurii au luat decizia. Se întâmplă de miercuri, 3 Martie

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies