Cum s-a pregătit Valentina Pelinel pentru eliberarea lui Cristi Borcea! Afaceristul a fost, cu siguranță, încântat EXCLUSIV

Cristi Borcea, unul dintre puținii beneficiari de două ori al recursului compensatoriu, a fost eliberat din închisoare după nouă luni executate din sentința de cinci ani de închisoare, și, eviodent, s-a grăbit acasă, la Valentina Pelinel și cei trei copii pe care îi au împreună.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Luat de la poarta penitenciarului de o mașină de lux, Cristi Borcea s-a îndreptat direct spre casă, pentru a se bucura de momente liniștite alături de familia sa.

Citeste si: Cristi Borcea, primele imagini alaturi de Valentina Pelinel si copiii, dupa ce a fost eliberat

Citeste si: Primele declarații făcute de Cristi Borcea după ce a fost eliberat

Citeste si: Cristi Borcea, eliberat condiționat! Decizia Tribunalului Ilfov tocmai a fost anunțată

Doar că, până să ajungă Cristi Borcea acasă, soția afaceristului, frumoasa Valentina Pelinel a avut grijă să se pregătească din greu pentru întâlnirea la care visau amândoi. Din acest motiv, Valentina Pelinel, chiar în ziua în care Cristi Borcea se prezenta în fața magistraților și obținea eliberarea condiționată, se ”răsfăța” într-unul dintre cele mai luxoase saloane de înfrumusețare. Zâmbitoare din cale afară, Valentina Pelinel s-a bucurat de procedurile estetice care au făcut-o să se simtă mai frumoasă ca niciodată și, mai mult, așa cum susținea ea, s-a încărcat – energetic, evident- pozitiv.

fara descriere

Iar la clinica de înfrumusețare unde Valentina Pelinel se încărca pozitiv, cunoscută în București pentru epilarea definitivă cu laser și pentru tot felul de proceduri care lasă pielea mai fină ca oricând sau pentru subțierea taliei, soția lui Cristi Borcea, spun sursele noastre, a petrecut câteva ore bune, semn că a dat o atenție deosebită momentului în care se va reîntâlni cu afaceristul și vor avea parte de bucuria de a fi, din nou, lipiți unul de celălalt.

fara descriere

Cristi Borcea a fost eliberat miercuri

Fostul acționar dinamovist a părăsit penitenciarul Jilava miercuri după-amiază, la doar câteva ore după ce magistrații de la Tribunalul Ilfov au anunțat decizia. Cristi Borcea a plecat acasă după aproximativ nouă luni petrecute din nou în închisoare. Omul de afaceri căsătorit cu Valentina Pelinel a fost așteptat de o mașină de culoare închisă, în care se afla și fiul său cel mare, Patrick. Borcea nu a vrut să dea declarații în fața reprezentanților presei care îl așteptau în fața penitenciarului Jilava. "Vă mulțumesc, vă doresc seară plăcută!", a spus Cristi Borcea, apoi a urcat în mașina care l-a dus acasă, înapoi în sânul familiei. "Ce veți face de acum?", a fost întrebat omul de afaceri. "Cu familia, cu copiii", a încheiat Cristi Borcea, grăbindu-se să ajungă la Valentina Pelinel.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate