Primele declarații făcute de Cristi Borcea după ce a fost eliberat

Cristi Borcea a fost eliberat condiționat astăzi. Fostul acționar dinamovist a fost așteptat la poarta penitenciarului de fiul lui cel mare, Patrick

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Cristi Borcea a fost eliberat condiționat.

Fostul acționar dinamovist a părăsit penitenciarul Jilava în această după-amiază, la doar câteva ore după ce magistrații de la Tribunalul Ilfov au anunțat decizia. Cristi Borcea a plecat acasă după aproximativ nouă luni petrecute din nou în închisoare.

Citeste si: Cristi Borcea, eliberat condiționat! Decizia Tribunalului Ilfov tocmai a fost anunțată

Citeste si: Mihaela Borcea a făcut o vizită de lucru în China! Fosta soţie a lui Cristi Borcea şi actualul ei iubit vor să facă afaceri cu chinezii!

Citeste si: Fiul lui Cristi Borcea s-a lansat în afaceri în agricultură! Patrick a făcut un profit impresionant din comerţul cu cereale!

Omul de afaceri căsătorit cu Valentina Pelinel a fost așteptat de o mașină de culoare închisă, în care se afla și fiul său cel mare, Patrick.

Primele declarații făcute de Cristi Borcea după ce a fost eliberat

Borcea nu a vrut să dea declarații în fața reprezentanților presei care îl așteptau în fața penitenciarului Jilava. "Vă mulțumesc, vă doresc seară plăcută!", a spus Cristi Borcea, apoi a urcat în mașina care l-a dus acasă, înapoi în sânul familiei. "Ce veți face de acum?", a fost întrebat omul de afaceri. "Cu familia, cu copiii", a încheiat Borcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate