Cum se comportă Tavi Clonda cu adevărat cu fetiţele lui? Dezvăluiri uluitoare despre soţul Gabrielei Cristea!

Tavi Clonda, cum se comportă cu adevărat cu fetiţele lui? Gabriela Cristea e o norocoasă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea a născut, la jumătatea lunii martie, o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Vedeta a avut o sarcină relativ usoară, în luna a opta aceasta distrându-se, pe tocuri, la ziua prietenei ei, Adelina Pestriţu.

Citeste si: Mocneşte scandalul anului! Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu au desfiinţat-o pe Viorica Dăncilă! Oare cum va reacţiona premierul? "Mi-aş mai da jos din machiaj" VIDEO!

fara descriere

Ei bine, după ce a adus-o pe lume pe micuţa Thea Iris Selena, prezentatoarea tv a stat mai mult în intimitatea căminului ei, iar Tavi a avut grijă să-şi răsfeţe atât regina cât şi micile prinţese.

Tavi Clonda, cum se comportă cu adevărat cu fetiţele lui? "Nu este niciodată prea obosit să stea cu copiii lui"

fara descriere

De câteva săptămâni însă, Gabi şi-a reluat viaţa socială şi apariţiile în lumina reflectoarelor, de curând aceasta fiind invitată la emisiunea "Cristina Şişcanu Show" unde a făcut dezvăluiri de senzaţie.

Citeste si: Gabriela Cristea, decizie bombă cu privire la alăptarea fetiţei! Uite ce are de gând să facă! Cristina Şişcanu a influenţat-o!

"Pot să zic că Tavi mă ajută foarte mult cu cea mică. Pe o scară de la unu la 10, cam de nouă şi jumătate. Nu îmi e frică să le las pe fete singure cu el. Asta s-a întâmplat de altfel şi acum, când am plecat la emisiune. Este un bărbat responsabil, ştie cum să adoarmă fetiţele, le cunoaşte perfect programul. Soţul meu are răbdare în primul rând şi nu este niciodată prea obosit să stea cu copiii lui. După o noapte nedormită, cu spectacole, a doua zi dimineaţa se trezeşte şi petrece timp cu fetele. Pe Victoria îi place să o plimbe cu bicicleta", a spus vedeta.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate