Cum se contestă o amendă pentru COVID-19? Un avocat te învață ce să faci dacă te consideri o victimă a abuzurilor polițiștilor

Tot mai mulți români se plâng că sunt amendați pe nedrept, iar unii polițiști fac abuz de ordonanțele militare. Ce putem face dacă suntem puși într-o astfel de situație.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Polițiștii români au reușit ”performanța” de a da amenzi de 25 milioane euro într-o singură săptămână (?!!!) doar pe baza lipsei declarației sau a completării necorespunzătoare. Printre acestea se regăsesc și câteva cazuri viralizate pe site-urile de soicializare ale unor romțni care reclam abuzuri ale poliției. Dacă vă aflați într-o astfel de ipostază, trebuie să știți că amenda dată în aceste zile poate fi contestată.

fara descriere

Avocatul Bogdan Dobrescu dă câteva exemple de situații în care persoana amendată ar putea avea dreptate să conteste procesul verbal:

Atunci când ești oprit de 4 ori în trafic, iar apoi amendat de ultimul echipaj pentru că ai depășit timpul trecut în declarație? 

Atunci când ești oprit de 4 ori în trafic, iar apoi amendat de ultimul echipaj pentru că ai depășit timpul trecut în declarație?

Citeste si: Christina Ich a rupt tăcerea despre scandalul donațiilor pentru Institutul Cantacuzino: „Nu am de ce să-mi cer scuze, adevărul e....”

Citeste si: Un milionar din România, arestat preventiv după ce a înjunghiat o femeie! Oamenii legii i-au găsit răniți într-o mașină pe DN1

Citeste si: Clipe de coșmar pentru Claudia Pavel! Mesajul transmis în miej de noapte: „Majoritatea copiilor noștri au probleme pulmonare”

Ai 15 zile la dispoziție să contești decizia în instanță

fara descriere

În astfel de situații, persoanele amendate nu doar că au tot dreptul să conteste amenda dar au șanse destul de mari să câștige procesul iar aceasta să fie anulată.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate