Cum se distrează Gabriel Oprea în restaurantul familiei! Uite-l pe fostul ministru de Interne cum stă în capul mesei şi închină un pahar cu vin! VIDEO

Gabriel Oprea se distrează în restaurantul familiei, un local din centrul Bucureştiului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Gabriel Oprea se distrează în restaurantul familiei, un bistro aflat foarte aproape de Piaţa Romană. De local se ocupă fiica lui Oprea, Ana Maria, care a supervizat şi renovarea acestuia, realizată recent. Serile trecute, toată familia Oprea s-a strâns la restaurant. La masă au fost Gabriel Oprea şi soţia sa, Ana Maria şi soţul ei, fiul lui Oprea, Gabriel Jr, alături de proaspăta sa soţie, Davida. (vezi cum s-au plimbat cu elicopterul în SUA fiul lui Oprea şi iubita acestuia)

Citeste si: Soția regretatului polițist Bogdan Gigină s-a recăsătorit. Fosta soacră i-a transmis un mesaj DUR!

Citeste si: Începe judecata morții polițistului Bogdan Gigină. Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpă

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată  pe stradă! I s-a văzut lenjeria intimă prin hainele transparente! FOTO

La un moment dat, fostul ministru de Interne şi viceprim-ministru, aflat în capul mesei, a închinat un pahar cu vin roşu. Oprea  a ieşit din prim-planul politicii după de Bogdan Cosmin Gigina, polițist ce făcea parte din coloana oficială ce îl escorta, a murit într-un accident de circulație, pe 21 octombrie 2015.  În 5 februarie 2016, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției au dispus efectuarea urmăririi penale față de Gabriel Oprea pentru abuz în serviciu.

Gabriel Oprea se distrează în restaurantul familiei. E judecat în mai multe procese

Abuzul a constat în folosirea resurselor umane și materiale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura, în mod nelegal, însoțirea deplasărilor efectuate de ministru cu echipaje ale poliției rutiere și abuz în serviciu constând în încheierea unui protocol în baza căruia procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a beneficiat, în mod nelegal, de însoțirea deplasărilor efectuate cu echipaje ale poliției rutiere.

În 2 martie 2016 procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției au dispus efectuarea urmăririi penale față de Gabriel Oprea pentru infracțiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit pentru că ar fi dispus suplimentarea cu suma de 410.000 lei a fondurilor pentru cheltuieli operative ale acestei structuri de poliție și a aprobat achiziția unui autoturism Audi A8 în scopul declarat al asigurării protecției demnitarilor. Aceste procese se află în derulare, la fel ca procesul in care Oprea a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ucidere din culpa, in dosarul deschis dupa moartea politistului Bogdan Gigină.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Iubita lui Liviu Dragnea s-a pozat în pădure în fustă scurtă şi cizme până la genunchi! Uite-o pe Irina Tănase rezemată de un copac!

Gabriel Oprea i-a făcut „cadou” Vioricăi Dăncilă un BMW X5! Vezi când s-a întâmplat totul!

Ce bine că l-a părăsit Daniela Crudu! Fiul lui Gabriel Oprea face nuntă cu bomba sexy pe care a cucerit-o după ce a fost pus pe liber de Cruduţa!

Gabriel Oprea Jr şi-a dus logodnica în Las Vegas în luna de miere! Cei doi s-au cazat în cel mai luxos hotel-cazinou din „Oraşul păcatelor”!

Medicul legist Cristian Stan a demontat toate miturile legate de COVID-19: „Scade dramatic capacitatea imună a plămânilor şi atunci...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies