Fiul lui Gabriel Oprea şi-a plimbat logodnica cu elicopterul în SUA! Gabriel Jr a dus-o pe Davida la Marele Canion! FOTO

Fiul lui Gabriel Oprea şi-a plimbat logodnica cu elicopterul în vacanţa petrecută în America.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fiul lui Gabriel Oprea şi-a plimbat logodnica cu elicopterul de la Las Vegas la Marele Canion. Oprea Jr şi Davida, care s-au logodit în septembrie, după o relaţie de doar câteva luni, au plecat în SUA să petreacă o vacanţă romantică. (vezi cum arată inelul de logodnă pe care Oprea Jr i l-a oferit Davidei)

Citeste si: Băiatul lui Anghel Iordănescu face turul lumii la 25 de ani! Uite cum se distrează Alex FOTO

Citeste si: Văduva lui Bogdan Gigină și-a refăcut viața? Mama polițistului mort, mesaj bizar: ”Două nunți și o înmormântare în nici 4 ani?”

Citeste si: Iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată  pe stradă! I s-a văzut lenjeria intimă prin hainele transparente! FOTO

Fiul lui Gabriel Oprea şi-a plimbat logodnica cu elicopterul: “Te iubesc mult de tot” 

Într-una din zile, ei au făcut o vizită la Marele Canion, la care au ajuns cu un elicopter pe care l-au închiriat, cu tot cu pilot, de la o firmă specializată. “Te iubesc mult de tot”, a postat Davida, deşi fiul fostului minsitru de Interne se afla lângă ea.

Fiul lui Gabriel Oprea şi-a plimbat logodnica cu elicopterul. Cei doi s-au răsfăţat în Las Vegas 

Cei doi s-au răsfăţat În Las Vegas. Ei s-au cazat la Caesars Palace care, cu aproape 4.000 de încăperi, este unul dintre cele mai mari și luxoase hoteluri și cazinouri din Las Vegas. Preţul pe noapte al unei camere este de 400-500 de dolari.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate