Cum se înțelege Florin Pastramă cu copiii lui Brigitte Năstase: „Din prima clipă când m-au văzut...”

Florin Pastramă a dezvăluit cum se înțelege cu copiii lui Brigitte Năstase.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Florin Patramă a dezvăluit cum se înțelege cu copiii lui Brigitte Năstase, imediat după ieșirea din concursul în care s-au cunoscut cei doi.

Omul de afaceri a dezvăluit că deja i-a cunoscut pe copiii lui Brigitte, iar relația dintre ei este una extrem de bună.

M-am atașat foarte tare de copii și ei de mine, nu fac diferența că sunt ai lui Brigitte. Pentru mine, sunt copii, ca și nepoții mei – am cinci nepoți. Mă înțeleg eu mai bine cu copiii decât Brigitte. Brigitte îi ceartă, eu nu pot să-i cert. Eu le iau apărarea tot timpul, îmi place să ieșim cu ei. Din prima clipă când m-au văzut, m-au iubit și au spus că fac parte din familia lor. Colegii fetiței chiar m-au rugat să vin acasă, să facă poze cu mine”, a declarat Florin Pastramă în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Singura femeie care pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu! Cum a apărut la mormântul lui

Citeste si: Gina Pistol și Smiley, PRIMA petrecere împreună! Cum au fost surprinși cei doi

Citeste si: VIDEO | Taximetristii reactioneaza dupa ce Guvernul si Uber s-au inteles

Ce a însemnat Ferma pentru Florin Pastramă

Acesta a explicat și ce a însemnat experiența de la show-ul Ferma pentru el.

„A fost ceva unic pentru mine, chiar vreau să-i mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat șansa asta. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit jumătatea sufletului meu, am ieșit cel mai câștigat din tot concursul. Mi-am dorit foarte mult să ajung în finală și aproape am ajuns, singura mea greșeală a fost că n-am știut să pun cifrele la lacăt, pentru că altfel câștigam și în finală.

Oricum, premiul îl donam. Nu am făcut asta pentru bani. Am și specificat de la început că eu donam premiul către o casă de copii.

Oricum, m-am autodepășit, am ajuns în semifinală, în ultimii cinci și, cu ajutorul lui Brigitte, ultimele săptămâni au fost foarte ușoare pentru mine, deoarece am avut jumătatea sufletului meu lângă mine. Eu am ieșit cel mai câștigat. Și cu ce am ieșit? Cu cel mai frumos cadou. Jumătatea mea – Brigitte”, a afirmat el.

Întrebat ce a mâncat prima oară după ce a ieșit de la Ferma, Florin pastramă a spus, glumind: „Pe Brigitte”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate