Gina Pistol și Smiley, PRIMA petrecere împreună! Cum au fost surprinși cei doi

Gina Pistol și Smiley au participat la prima lor petrecere împreună, în calitatate de cuplu. Ce au văzut cei prezenți la eveniment.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Smiley și Gina Pistol nu se ma ascund. După doi ani de relație în care au fost extrem de discreți cu privire la povestea lor de dragoste, artistul și prezentatoarea TV au ieșit la primul lor eveniment public.

Pentru că era un eveniment atât de special pentru Smiley, 11 ani de la înființarea casei sale de discuri, Gina nu a putut lipsi de la această petrecere.
Vedeta a fost surpriza serii, iar la un moment dat, cei doi au fost fotografiați împreună. Smiley și Gina au radiat de fericire și s-au fotografiat îmbrățișați, dând astfel startul apariției la mult evenimente împreună.

„Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a răspuns Smiley, întrebat despre femeia ideală.

fara descriere

Andrei Ștefănescu, adevărul despre nunta lui Smiley cu Gina Pistol: „Am văzut-o făcând asta”

Andrei Ștefănescu a vorbit despre relația lui Smiley cu Gina Pistol. După ce au lucrat împreună la emisiunea din Asia, prezentatorul TV a dezvăluit ce a văzut la Gina în timp ce se afla la mii de kilometri de iubitul său, Smiley.

Citeste si: VIDEO | Taximetristii reactioneaza dupa ce Guvernul si Uber s-au inteles

Citeste si: A primit o vizită la spital din partea iubitei lui. La scurt timp, tânărul a murit! Ce i-a făcut femeia iubită

Citeste si: Promo Puterea dragostei 25 mai. Ce se întâmplă în Gală

Am stat mai mult împreună, noi, echipele care au prezentat, am stat mai mult împreună și ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea și este un moment foarte important în viața ei, simt că își dorește să facă un copil. În vremurile astea, înainte poate avea o sclipire în ochi, poate era mai tristă, dar acum îți dai seama că tinerii stau mai mult pe telefon, îi trimiți lui iubi poze.

Am văzut-o făcând asta, noi aveam acces la telefoane. Îți dai seama după cum privește telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea.

Când îi scrii în permanență, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, își dorește să facă copil, a venit și vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, matură, care nu se mai aruncă imediat.

Eu cred că este ceva foarte serios între ei, cred că nunta bate la ușă. Undeva se vorbește despre acest lucru. Copilul nu poți să ți-l plănuiești, e mai greu cu el…nunta e așa…spunem ‘facem nunta”, a declarat Andrei Ștefănescu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate