Cumnata Andreei Marin este o „fată rea”, spre deosebire de „Zâna surprizelor”! Blonda Andreea poartă șuvițe argintii de un metru și esta tatuată pe picioare și pe piept! FOTO

Cumnata Andreei Marin este o „fată rea”, soția lui Ionuț Marin fiind o fire nonconformistă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Cumnata Andreei Marin este o „fată rea”, imaginea ei fiind în totală contradicție cu aceea a celebrei sale rude, supranumită „Zâna surprizelor”. Andreea Marin are o soră, pe Cristina Chiser, dar şi un frate, pe Ionuţ, care este fiul tatălui ei, Dan Marin, din a doua căsnicie a acestuia, cu Elena, o funcţionară din Roman. (vezi ce a spus Andreea Marin despre relația cu iubitul ei)

Citeste si: A îmbrăcat un costum de protecție și a fost criticată de prietenii virtuali. Cum a răspuns Andreea Marin?

Citeste si: Andreea Marin se plânge că doi miniștri, al Sănătății și al Internelor, nu au fost interesați de convoiul său de ajutoare în plină pandemie de coronavirus: „Nu m-am mai bazat pe ei. M-au ținut de vorbă cu promisiuni la telefon”

Citeste si: Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Ionuţ a încercat să îi calce pe urme tatălui său, decedat în martie 2016, care a fost inginer în domeniul instalaţiilor, şi s-a înscris, în 2012, la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi. După terminarea facultăţii, Ionuţ a rămas în Iaşi, oraş în care a cunoscut-o pe blonda Andreea, care este studentă la “Facultatea de Pshihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei”.

Cumnata Andreei Marin este o „fată rea”. Andreea a fost o mireasă nonconformistă 

fara descriere

În 2018, Ionuţ şi Andreea s-au logodit, iar în august 2019 s-au căsătorit, astfel că soţia lui Ionuţ poartă numele de Andreea Marin, la fel ca sora celebră a soţului ei. Andreea a fost o mireasă nonconformistă, pentru că a purtat o rochie care a lăsat să i se vadă tatuajele de pe piept şi de pe picioare.

Ionuţ a îmbrăcat un sacou albastru, pantaloni bleumarin şi pantofi maro. În martie 2016, la înmormântarea tatălui său, Ionuţ Marin a ieşit în evidenţă printr-un gest reprobabil, bâtând un cameraman ce dorea să filmeze câteva imagini de la funeraliile lui Dan Marin.

fara descriere

Cumnata Andreei Marin este o „fată rea”: „Îți stă foarte bine cu rochiță” 

Și după ce a devenit soție, blonda Andreea a rămas la fel de excentrică. Ea și-a pus niște șuvițe argintii mai lungi de un metru și de cele mai multe poartă ținute băiețești, adică geacă de blugi, asortată cu o pereche de teniși sau cu una de bocanci.

fara descriere

Ea poartă foarte rar fuste sau rochii. S-a întâmplat astfel la nuntă, unde a îmbrăcat o rochie albă, lungă doar până la genunchi, dar și la o întâlnire la firma pentru care lucrează. Neobișnuit să o vadă pe Andreea într-o astfel de ținută, o amică i-a transmis cumnatei Andreei Marin: „Îți stă foarte bine cu rochiță”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate