Cumplit! Au scăpat de închisoare, după ce și-au forțat fiica să devină vegană! La aproape doi ani, micuța arăta ca un bebeluș de trei luni

Doi părinți din Marea Britanie au ajuns în primele pagini ale presei. Fiica lor de nici doi ani ar fi putut să moară din cauza dietei vegane.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O mamă de 33 de ani și un tată de 35 de ani au fost trimiși în judecată, după ce au recunoscut că și-au subnutrit fiica. Ei și-au recunoscut vina și au scăpat de închisoare, dar vor fi obligați să lucreze 300 de ore în folosul comunității.

Copilul celor doi părinți era subnutrit și ajunsese ca, la vârsta de un an și opt luni, să arate ca un copil de trei luni și să cântărească doar cinci kilograme. Micuța nu avea dinți și nu putea să se ridice în picioare. Mama și tatăl ei o hrăniseră doar cu ovăz și lapte de orez, relatează DailyMail. 

Citeste si: Elena Dincă a recunoscut tot! De asta a fugit de Gheorghe Dincă la Arad, la doar o lună după ce hotărâse să se mute definitiv în Caracal: „El se închisese pe interior”

Citeste si: Modul inedit în care își promovează zmeura la piață un comerciant. Ce a scris pe un carton, lângă preț, ca să atragă clienții

Citeste si: Au sunat îngroziți la 112, după ce au văzut un trup spânzurat de pod, cu un carton la gât! Când l-au dat jos, autoritățile au rămas fără cuvinte

În timp ce își primeau sentința, ambii părinți au plâns în hohote. Acum, copilul se află la un asistent maternal.

Judecătorul care s-a ocupat de acest caz a declarat că mama copilei avea o obsesie pentru dieta vegană și că acest lucrur ar fi putut duce la moartea copilului, dacă grozăvia nu ar fi ieșit la iveală. Vecinii au fost și ei șocați când au aflat ce se întâmpla chiar sub nasul lor. Au declarat că îi vedeau uneori pe cei doi băieți ai familiei jucându-se afară, încurte, și că nu știau că familia mai avea și un al treilea copil.

Și ceilalți doi copii ai familiei, în vârstă de 4 și 6 ani, se află în grija unui asistent maternal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate