Cumplit! Ce e scris pe crucea Adrianei, fetița de 11 ani ucisă de un olandez în Dâmbovița! Trupul copilei a fost adus ieri acasă

Sicriul cu trupul Adrianei, fetița de 11 ani, ucisă de un olandez, a fost dus acasă, în Gura Șuții, Dâmbovița

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ce e scris pe crucea Adrianei, fetita de 11 ani ucisa de un olandez

Fetița de 11 ani, Adriana Mihaela Fieraru, ucisă vineri de un cetățean olandez,  a fost luată de la Morgă,  luni dimineață, de familie si dusă acasă, în Gura Șuții.

A fost jale mare când micuța a ajuns acasă, iar familia se pregătește acum de înmormântare. Pe crucea de lângă sicriu, toți au plâns când au văzut ce a fost scris. Părinții au vrut ca pe crucea Adrianei Mihaelei să fie scris, pe lângă data nașterii și a morții, și vârsta fetiței – 11 ani.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre olandezul pedofil și criminal! Cum își alegea victimele. Avea un plan bine stabilit la fiecare atac!

Citeste si: Olandezul care s-a sinucis își ceruse iubita de soție în direct, la TV! Ce reacție a avut femeia

Ce e scris pe crucea Adrianei, fetita de 11 ani ucisa de un olandez

Criminalul olandez al fetiței de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis! Ce se va întâmpla cu dosarul crimei

Între timp, criminalul olandez, care a omorât fetița de 11 ani din Gura Șuții, s-a sinucis! Johannes Visscher s-a sinucis în Olanda, aruncându-se în fața unui camion, informaţia fiind transmisă Poliţiei Române de autorităţile din acel stat.

Citeste si: Ce spun specialistii despre comportamentul criminalului olandez! ”Un prădător sexual”! Ce l-a determinat pe bărbat să o ucidă pe fetița de 11 ani din Dâmbovița

Ce e scris pe crucea Adrianei, fetita de 11 ani ucisa de un olandez

Pedofilul olandez a răpit-o pe fetița de 11 ani, vineri, după ieșirea de la școală. Adriana a fost găsitî moartă pe un câmp. Conform legiștilor, fetița de 11 ani nu ar fi fost violată, ci supusă unor perversiuni sexuale. Acum, după sinuciderea criminalului olandez există posibilitatea ca dosarul care a fost deschi privind moartea Adrianei să fie închis deoarece principalul suspect a murit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate