Cumplit! Un elev premiant din Petrila trebuia să se prezinte la BAC, dar a fost găsit spânzurat! Motivul este cutremurător

Informații cumplite de ultim moment! Un elev premiant din Petrila a fost găsit spânzurat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este vorba despre George Costache, un băiat în vârstă de 18 ani care a decis să se spânzure la marginea orașului. Întreaga scenă a avut loc înainte de a susține prima probă scrisă a bacalaureatului. Tânărul absolvent al Grupului Şcolar „Constantin Brâncuşi” din Petrila.

Prietenii tânărului sunt în stare de șoc. George provenea dintr-o familie modestă și era umilit de ceilalți adolescenți. Ei îl numeau ”Zombie”.

Citeste si: Ultimele cuvinte ale fetei găsite moartă pe plaja din Vama Veche! Ce le-a zis părinților

Citeste si: Imagini șocante! O fetiță, încurajată de tatăl său să hrănească un urs din palmă, în Argeș

Citeste si: Un brăilean a ieșit dimineața din blocul în care locuia și a rămas șocat! ”I-au văzut tăvăliți pe jos, strigând”

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura: ţi-au zis Zombi. Aşa că ai decis sa pui capăt, agăţându-te şi lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simţit şi îmi pare aşa rău că în ultimul timp n-am mai fost aşa apropiaţi. Ştiu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alţii să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simţit tu. De aceea vreau să vă rog şi să vă încurajez să fiţi buni şi plini de compasiune şi de dragoste faţă de cei din jurul vostru, pentru ca niciodată nu ştiţi prin ce trec şi ce simt ei. Nu merită să faci un om sa sufere, să-l răneşti. Pentru că oamenii sunt printre cele mai frumoase lucruri din lumea aceasta. Şi nici un suflet nu merită să sufere atât de mult încât să îşi dorească să îşi ia viaţa”, a fost mesajul unei foste prietene ale lui George Costache.

Sursă foto: gddhd.ro 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate