Imagini șocante! O fetiță, încurajată de tatăl său să hrănească un urs din palmă, în Argeș

Un tată este protagonistul unui gest neașteptat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Un bărbat și-a filmat fiica în timp ce face un lucru de-a dreptul șocant. Scenele halucinante care au ajuns pe rețelele de socializare au fost filmate în Județul Argeș, iar în imagini apare o fetiță de câțiva ani care este încurajată de către tatăl său să hrănească un urs.

Fără să țină cont de pericolul la care se expun, tatăl și fetița se află în preajma unui urs lângă Lacul Vidraru, iar micuțe este filmată în timp ce îi dă să mănânce chiar din palmă animalului flămând.

Citeste si: Un brăilean a ieșit dimineața din blocul în care locuia și a rămas șocat! ”I-au văzut tăvăliți pe jos, strigând”

Citeste si: Dani Mocanu, probleme în cuplu?: „Veți muri nefericite...”

Citeste si: Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019! Starul României U21 a trecut de la un bolid de 50.000 de euro la unul de 150.000 de euro!

La un moment dat, fetița a încercat să mângâie animalul, care ar fi putut în orice clipă să o atace și să îi provoace răni grave sau chiar moartea.

În ultimii ani, mai multe persoane au căzut pradă urșilor care găsesc din ce în ce mai puțină mâncare în pădure și ajung în zone populate.

În luna martie, un tânăr s-a apropiat de bârlogul unui urs și a fost ucis pe loc

În luna martie, un tânăr care s-ar fi apropiat prea mult de bârlogul unui urs în Crișeni, Harghita, a fost ucis de animal.

Din cercetări rezultă că ei s-ar fi oprit într-o zonă, la 1.5 km distanţă de satul Crişeni, ar fi coborât din căruţă, iar la circa 15 metri de locul unde s-au oprit, victima a găsit bârlogul unui animal sălbatic. (...) şi ar fi aruncat cu bucăţi de material lemnos şi alte obiecte în direcţia bârlogului (...) şi văzând că nu se întâmplă nimic, s-a îndreptat spre bârlog, moment în care a fost întâmpinat de urs şi s-a întâmplat tragedia", a declarat Incze Miklos, de la Biroul de Presă al IPJ Harghita.

„Săracul, nu a respectat regulile, fiind gonaci, a fost şi puţin pilit, am înţeles, şi mai îndrăzneţ, că el umblă la vânătoare şi s-a întâlnit de mai multe ori cu ursul şi nu a luat în considerare că ăsta e un pericol foarte mare", a spus Fazakas Attila, directorul Asociaţiei de Vânătoare din Cristuru Secuiesc.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate