Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, amenințare cu bombă. Un bărbat a alertat autoritățile, prin apel la 112

Oamenii legii au evacuat imediat persoanele aflate în interiorul celor două instituții, după o alertă cu bombă, la 112.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Un bărbat a apelat autoritățile în această dimineață, pentru a face un anunț amenințător. El le-a transmis oamenilor legii să acționeze imediat la Curtea de Apel Constanta și la Judecătoria Medgidia, după ce a susținut că se va întâmpla o mare nenorocire.

Citeste si: Un tânăr afgan a fugit în Anglia pentru a scăpa de talibani. "Au încercat să mă transforme într-un sinucigaș la 13 ani"

Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, în pericol de explozie

Anunțul făcut de un bărbat la 112, cum că va avea loc o nenorocire la Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, i-a făcut pe polițiști și pe jandarmi să se deplaseze de urgență la fața locului.

Autoritățile au luat imediat în calcul o amenințare cu bombă, așa că au decis să evacueze cât mai repede personalul celor două instituții, pentru a evita o tragedie: "Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire. Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele 2 instituții.

Vom reveni cu informații.", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Judecătoria Medgidia și Curtea de Apel Constanța, în pericol de explozie

Alertă cu bombă la Judecătoria Medgidia și Curtea de Apel Constanța

[Sursa foto: Captură video]

Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate

Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au dispus evacuarea persoanelor aflate în cele două instituții și au restricționat circulația în zonă, pentru a preveni orice pericol.

Pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informaţii se ocupă acum de controale amănunțite ale celor două locații, pentru a stabili dacă există sau nu o amenințare reală: "La faţa locului se află poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, respectiv ai Poliţiei municipiului Medgidia, pentru restricţionarea circulaţiei în zonele vizate. De asemenea, se asigură perimetrul în zonă, de către poliţişti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanţa.

Citeste si: Cadavru carbonizat, găsit într-o mașină care a luat foc în Brașov! Polițiștii sunt în alertă

La faţa locului se află şi pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, care asigură zona pentru măsuri de protecţie şi stingere a incendiilor.", au mai tarnsmis reprezentanții IPJ Constanța, ulterior.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies