Cuscrul lui Gheorghe Dincă a recunoscut: „L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane”

Cuscrul lui Gheorghe Dincă a povestit că el a fost cel care l-a ajutat pe criminalul din Caracal să toarne beton în gropile din curte.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gropile acoperite cu betoane din curtea lui Gheorghe Dincă au ridicat suspiciuni. Anchetatorii ar fi decis să le spargă, pentru a afla ce încerca să ascundă criminalul din Caracal.

Cuscrul lui Gheorghe Dincă a recunoscut că el este cel care l-a ajutat să toarne beton în gropi, fără a ști însă detalii și fără a bănui că bărbatul era un ucigaș.

„Ce-a făcut ăsta, nu a făcut bine! El e cuscrul meu, fiul-său o ține pe fata mea. L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane, acum un an și ceva… mi-a dat și două pachete de țigări, mi-a dat și mâncare. Betonul a vrut să-l turnăm în casă, acolo, pe Craiovei… mai la extindere”, a declarat cuscrul lui Gheorghe Dincă, pentru Cancan. 

Citeste si: Profesorul Vladimir Beliș, fost director INML: ”Eu am un dubiu asupra morții fetei”

Bunica Luizei Melencu, disperată că nepoata sa nu a fost găsită nici acum, vie sau moartă

Bunica Luizei Melencu a vorbit de nepoata ei cu ochii în lacrimi. Femeia nu se poate gândi nicio secundă la varianta că aceasta ar fi moartă și i se rupe sufletul când vede că acum, nimeni nu mai intră pe poartă...

„Luiza, am crescut-o cu tataie de la 6 luni, părinții au fost mereu plecați în străinătate. A fost o fată foarte cuminte, am dat-o la liceu, nu mi-a făcut probleme, a fost șefa clasei, învăța bine, eu fără Luiza nu pot să trăiesc, am crescut-o 18 ani de zile și acum au omorât-o...de ce? Copii nevinovați...
Autoritățile nu au făcut nimic până acum...iar acel călău mi-a luat copilul meu, am crescut-o 18 ani, mă iubea mult Luiza, mă respecta, nu știu cum o să putem să trăim fără ea, e foarte greu, mă uit să vină de la liceu și nu mai văd pe nimeni venind...Mă suna: mamaie, să mă aștepți, că vin de la liceu...Pe cine să mai aștept, că nu mai vine nimeni” a spus bunica Luizei Melencu în cadrul unei emisiuni TV.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate