Profesorul Vladimir Beliș, fost director INML: ”Eu am un dubiu asupra morții fetei”

Fostul director al INML a vorbit despre ororile din Caracal, unde două fete au fost ucise.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fostul director al Institutului Național de Medicină Legală ”Mina Minovi” din Capitală a vorbit despre scandalosul caz din Caracal care are loc în prezent.

“Rezultatele pot fi că nu s-a găsit material genetic, sau s-a găsit incomplet și nu poate fi identificată persoana căreia îi aparține osul, sau a fost găsit, cazul fericit. Noi acum nu știm dacă a murit, asta e problema principală. Cu oase calcinate a mai fost un caz cu un cetățean decedat într-un furnal și a fost foarte greu, dar se știa identitatea persoanei și s-a putut ajunge la o comparație cât de cât acceptabilă.

Citeste si: Om de afaceri, despre fiica lui Gheorghe Dincă: "Le-a adus fete unor investitori italieni"

Citeste si: Ce spune un criminolog italian despre discuția Alexandrei cu operatorul 112! Ce comportament ar fi trebuit să aibă

Citeste si: Tatăl Alexandrei din Caracal este distrus de durere! Bărbatul nu poate scăpa de sentimentul de vinovăție: „Am trecut pe lângă ea”

Eu cred că nu se va găsi material biologic sau nu va putea duce la o identificare certă a persoanei. Eu am un dubiu asupra morții fetei. Dacă nu avem cadavru, mergem pe supoziții, nu poate fi acuzat de crimă (Dinca) câtă vreme nu avem nicio existență a unui cadavru. Este imposibil să omori un om și să nu rămână nicio urmă.

Nu avem nici sânge, nimic din cadavru. Pe un butoi cu cenușă spui că a fost incinerare? Ne lăsam duși de gura unui psihopat? Nu se poate așa ceva”, a spus profesorul Vladimir Beliș.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate