Stiri

Cutremur de 5,9 grade în Costa Rica, aproape de locul în care se află Elena Udrea! Anunţul privind un posibil tsunami

Un cutremur puternic, de 5,9 grade pe scara Richter, a zguduit oraşul costarican Golfito. În Costa Rica se află Elena Udrea şi Alina Bica, ele fiind încarcerate în închisoarea El Buen Pastor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Cutremur de 5,9 grade în Costa Rica, aproape de locul în care se află Elena Udrea! Anunţul privind un posibil tsunamiicon photo

Autorităţile au exclus vreo posibilitate de tsunami după cutremurul puternic din Costa Rica.

Seismul a avut loc în această dimineaţă, la ora locală 03:20, epicentrul fiind localizat la 9 kilometri nord-vest de Puerto Jimenez, informează Diario Extra. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 29 de kilometri. Seismul a produs şi o replică de 4 grade pe scara Richter. Autorităţile au făcut apel la calm. Replica a avut loc la ora 03:30, la zece minute de la producerea cutremurului.

Seismul de 5,9 grade a produs panică în Costa Rica. Sute de costaricani au scris pe reţelele de socializare că seismul s-a simţit foarte tare în apropiere de locul producerii sale, printre care oraşul Alajuela. Cutremurul s-a resimţit moderat şi în capitala Costa Ricăi, San Jose. În San Jose sunt încarcerate Elena Udrea şi Alina Bica, în închisoarea El Buen Pastor.

 

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune