Vedete

Imagini incredibile filmate la o zi de vizită în închisoarea în care se află Elena Udrea în Costa Rica! UIte în ce condiţii mizere trebuie să aştepte Adrian Alexandrov ca să-şi vadă logodnica VIDEO

Închisoarea El Buen Pastor din San Jose (Costa Rica) are parte de nişte condiţii mizerabile pentru deţinuţi, dar şi pentru vizitatorii condamnaţilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Imagini incredibile filmate la o zi de vizită în închisoarea în care se află Elena Udrea în Costa Rica! UIte în ce condiţii mizere trebuie să aştepte Adrian Alexandrov ca să-şi vadă logodnica VIDEO icon photo

Închisă în penitenciarul pentru femei El Buen Pastor din San Jose (Costa Rica), Elena Udrea a preferat ca fetiţa ei să fie crescută în libertate de logodnicul Adrian Alexandrov şi de mama ei, Maria. În ciuda condiţiilor extrem de grele din închisoare, fostul ministru al turismului speră ca în curând să fie eliberată, măcar pentru o perioadă, deşi statul român a făcut deja demersurile necesare extrădării Elenei Udrea, condamnată definitiv în ţară în dosarul ”Gala Bute”.

Pe lângă greutăţile din incintă (aglomeraţia din celule, mizeria, mâncarea proastă şi colege periculoase), problemele sunt şi pentru vizitatorii deţinuţilor. Într-o filmare făcută acum ceva timp se observă în ce condiţii mizerabile trebuie să aştepte, într-o zi de vizită, lumea sosită la El Buen Pastor. Mormane de gunoaie sau şobolani, de asta trebuie să se ferească şi astăzi Adrian Alexandrov, de exemplu, atunci când îşi vizitează iubita aflată în detenţie.  

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune