Imagini incredibile filmate la o zi de vizită în închisoarea în care se află Elena Udrea în Costa Rica! UIte în ce condiţii mizere trebuie să aştepte Adrian Alexandrov ca să-şi vadă logodnica VIDEO

Închisoarea El Buen Pastor din San Jose (Costa Rica) are parte de nişte condiţii mizerabile pentru deţinuţi, dar şi pentru vizitatorii condamnaţilor.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Închisă în penitenciarul pentru femei El Buen Pastor din San Jose (Costa Rica), Elena Udrea a preferat ca fetiţa ei să fie crescută în libertate de logodnicul Adrian Alexandrov şi de mama ei, Maria. În ciuda condiţiilor extrem de grele din închisoare, fostul ministru al turismului speră ca în curând să fie eliberată, măcar pentru o perioadă, deşi statul român a făcut deja demersurile necesare extrădării Elenei Udrea, condamnată definitiv în ţară în dosarul ”Gala Bute”.

Pe lângă greutăţile din incintă (aglomeraţia din celule, mizeria, mâncarea proastă şi colege periculoase), problemele sunt şi pentru vizitatorii deţinuţilor. Într-o filmare făcută acum ceva timp se observă în ce condiţii mizerabile trebuie să aştepte, într-o zi de vizită, lumea sosită la El Buen Pastor. Mormane de gunoaie sau şobolani, de asta trebuie să se ferească şi astăzi Adrian Alexandrov, de exemplu, atunci când îşi vizitează iubita aflată în detenţie.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate