Cutremur în Franța de 5.4 grade! Mai multe persoane au fost rănite

Un cutremur de 5.4 grade a avut loc în Franța. Mai multe persoane au fost rănite.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un cutremur de 5.4 grade pe scara Richter a avut loc în Franța în cursul acestei zile. Seismul a avut loc în sud-estul Franței și s-a simțit pe plan regional.

Seismul s-a produs în jurul prânzului, în zona Montelimar, Drome, la o adâncime de 10 kilometri. Cel puțin trei persoane au fost rănite, în urma cutremurului și zeci de persoane au sunat la numărul de urgență imediat ce s-a produs. Seismul s-a simțit și în orașele Lyon, Montpellier, Saint-Etienne, Grenoble, Avignon, Marisilia, conform Le Figaro.

Citeste si: Cele mai scunde vedete din România nu se rușinează cu înălțimea lor! Câți centimetri au Andreea Mantea, Inna și Irina Rimes

Citeste si: Accident rutier în noaptea alegerilor! Un șofer care transporta buletinele de vot de la o secție din Iași s-a ciocnit cu o altă mașină

Cutremur în ziua alegerilor! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit

România s-a zdruncinat serios în ziua alegerilor prezidențiale 2019. Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs duminică în județul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs la adâncimea de 170 de kilometri, la ora 13.53. Cele mai apropiate oraşe de epicentrul seismului sunt Brașov, Ploiești, Bacău, București, Brăila și Galați. 

Citeste si: Incredibil! Un român a ucis o artistă cunoscută în Marea Britanie în urmă cu 6 ani! Bărbatul a fost condamnat la închisoare abia acum

În această săptămână s-au produs alte cinci cutremure, informează Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Un cutremur s-a produs vineri noapte, la ora 23:38 în zona seismică Vrancea, Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 3.2 grade pe scara Richter, iar epicentrul a fost la 131 kilometri. 

Un alt cutremur de 2,7 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de luni spre marți în județul Harghita, dar și în Vrancea. Cutremurul de 2,6 grade pe scara Richter s-a resimțit și în Vrancea la ora 07:02, la adâncimea de 98 de kilometri. Cele mai apropiate orașe în care s-a resimțit au fost Brașov, Ploiești, Bacău, Galați și Brăila. La ora 7.26 a avut loc un alt cutremur, de 2,8 grade, în Timiş. Seismul din Timiş s-a produs la adâncimea de 5 kilometri, la 34 de kilometri de Timişoara. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate