Cutremur în ziua alegerilor! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit

Un nou cutremur s-a produs în România, chiar în ziua alegerilor pentru președenția țării.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Un nou cutremur s-a produs în urmă cu puțin timp. 

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Momentul care i-a frânt inima lui Mihai Constantinescu înainte de a se îmbolnăvi! ”A fost cumplit”

Citeste si: România zguduită din nou de cutremur. Ce magnitudine a avut și în ce orașe s-a simțit

Citeste si: Incident într-o secție de votare din Vaslui: Reprezentantul unui partid a primit o amendă usturătoare pentru că a filmat secție

Cutremur în ziua alegerilor! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit

România s-a zdruncinat serios în ziua alegerilor prezidențiale 2019. Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs duminică în județul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs la adâncimea de 170 de kilometri, la ora 13.53. Cele mai apropiate oraşe de epicentrul seismului sunt Brașov, Ploiești, Bacău, București, Brăila și Galați. 

În această săptămână s-au produs alte cinci cutremure, informează Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Un cutremur s-a produs vineri noapte, la ora 23:38 în zona seismică Vrancea, Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 3.2 grade pe scara Richter, iar epicentrul a fost la 131 kilometri. 

Un alt cutremur de 2,7 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de luni spre marți în județul Harghita, dar și în Vrancea. Cutremurul de 2,6 grade pe scara Richter s-a resimțit și în Vrancea la ora 07:02, la adâncimea de 98 de kilometri. Cele mai apropiate orașe în care s-a resimțit au fost Brașov, Ploiești, Bacău, Galați și Brăila. La ora 7.26 a avut loc un alt cutremur, de 2,8 grade, în Timiş. Seismul din Timiş s-a produs la adâncimea de 5 kilometri, la 34 de kilometri de Timişoara. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate