Cutremur în România, de Sfânta Maria! Unde s-a simțit

Un nou cutremur a avut loc în urmă cu puțin timp în România.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

România s-a zguduit din nou azi-noapte. De Sfânta Maria, s-a produs un cutremur la ora 02:02:26 (ora României) în județul Galați.

Seismul a avut magnitudinea de 2.6 grade pe scara Richter, la adâncimea de numai 16 km.
Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Tîrgu Bujor (29km), Tecuci (31km), Berești (42km), Galați (48km), Bârlad (49km).

Cutremur duminică dimineață, în România

Conform Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur a avut loc duminică dimineață în România, în județul Buzău. Seismul s-a produs la ora 02:59 și a avut o magnitudine de 3.1 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 151 de kilometri.

Citeste si: O handbalistă de la CSS Caracal, șantajată și obligată să se prostitueze! Dezvăluiri cutremurătoare din dosarul DIICOT: fetele aveau și 500 de clienți

Citeste si: Povestea inginerului ajuns cerșetor la metrou, în București, s-a sfârșit tragic! Ce s-a întâmplat cu Laurențiu, după ce drama lui a devenit virală

Citeste si: Luna plină în Vărsător! Cum vor fi zodiile afectate în această zi

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (29km), Covasna (41km), Întorsura Buzăului (51km), Târgu Secuiesc(54km), Slănic-Moldova(60km).

Ce să faci în caz de cutremur

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate