Povestea inginerului ajuns cerșetor la metrou, în București, s-a sfârșit tragic! Ce s-a întâmplat cu Laurențiu, după ce drama lui a devenit virală

Inginerul care a ajuns cerșetor în București a murit. Povestea lui a devenit virală și a impresionat zeci de mii de oameni.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Laurențiu a absolvit Universitatea Politehnică, facultatea de Aerospațială. A lucrat ca inginer până la vârsta de 43 de ani, când viața lui a luat o întorsătură dramatică. Soția lui l-a părăsit, iar el și-a înecat duererea în alcool. A ajuns să locuiască pe străzi și să trăiască din mila oamenilor.

Povestea lui a devenit virală, după ce a fost publicată pe Facebook de un trecător, împreună co fotografie din viața lui de dinainte de a ajunge om al străzii. Mii de oameni au fost impresionați, iar drama lui a ajuns și la urechile foștilor colegi, care și-au dorit să-l ajute. Din păcate, nu a mai primit ajutorul pe care îl aștepta de atâta timp. Laurențiu a murit, a anunțat unul dintre foștii lui colegi.

Citeste si: Paula, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei, a pus deja ochii pe un băiat!

fara descriere

Povestea inginerului care a ajuns cerșetor

„Apel la umanitate
Vin de pe Strada Ion Câmpineanu, unde, pe treptele unei scări, aproape de ieșirea spre Intercontinental, am întâlnit un OM.
Îl văd cu privirea tristă și cu o caserolă de ciorbă în mâna. Gândul îi e departe și îl sperii când mă apropii de el. Varsă ciorba și își cere mii de scuze, crezând că m-a stropit. Îmi spune:
„Pot să vă pun o întrebare? Eu cum ies din asta?”
El este Laurențiu Morăruș, absolvent la Politehnică – Aerospațială. Are 44 de ani. Povestește că a fost un copil sărac și i-a plăcut să învețe. Îmi spune cu rușine că facultatea trebuia să fie 5 ani, dar el a terminat în 6. Până acum un an a lucrat că inginer și i-a mers foarte bine (M-a rugat dacă poate intra pe gmail și mi-a arăt poza cu el de când era bine).
De un an stă pe străzi, e dezamăgit că, de când l-a lăsat soția, l-a cuprins și patima băuturii”, așa începea povestea care a cutremurat zeci de mii de oameni.

„Azi a ales să dea banii pe o ciorbă caldă în loc de orice altceva. Își dorește mult măcar să se tundă și să se bărbierească. M-a rugat să îi dau voie să sune pe cineva și a dat pe speaker. Era Mamina, cum îi spune el. L-a recunoscut imediat și l-a întrebat „Ce faci, Laur mami? Ți-a fost frig azi-noapte?” Ea nu îl poate ajuta, stă departe și tatăl lui nu vrea să-l primească. Ea îl roagă să meargă la un spital, să aibă cineva grijă de el”, continuă postarea.

“Laurențiu este din Găești, județul Dâmbovița. A absolvit Politehnica la o secție extrem de grea. Provine dintr-o familie modestă și colegii care l-au recunoscut au vrut să-l ajute. Chiar să-l interneze în spital. Dar el îmi spune mereu «„Cum Dumnezeu ies eu din asta?””, mai scria în apelul lansat pe Facebook în urmă cu ceva timp.

Laurențiu a murit în urmă cu două săptămâni, dar familia lui nu a știut. „Cu regrete sincere… Țin să anunț că colegul nostru Morăruș Laurențiu nu mai este printre noi… Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfântul Ilie din Găești, miercuri” i-a anunțat fostul lui coleg pe cunoscuți.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate