Cutremur în România în această dimineață

A fost cutremur în zona seismică Vrancea în această dimineață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un cutremur a avut loc în această dimineață în zona seismică Vrancea. Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs la ora 06.40 și a avut o magnitudine de 3.1 grade pe scara Richter. Mai mult decât atât, seismul s-a produs la o adâncime de 110 kilometri, transmite INFP. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești(34km), Panciu(42km), Râmnicu Sărat(44km), Focșani(46km), Mărășești(54km).

Citeste si: Șocant! Ce au găsit câțiva bicicliști într-o pădure din Timișoara i-au îngrozit pe viață

Două cutremure de Sfânta Parascheva

Două cutremure au avut loc de Sfânta Parascheva, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Primul cutremur a avut loc la graniță cu România, în Bulgaria, la ora 02.27.  Cutremurul a avut 2.4 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 5 kilometri. Cel de-al doilea cutremur a avut loc în zona seismică Vrancea și s-a produs la ora 03.30. Seismul a avut 2.7 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 93 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești(33km), Panciu(35km), Onești(39km), Tîrgu Ocna(46km), Focșani(48km).

Citeste si: Caz înspăimântător! Ce a făcut un vasluian după ce a aflat că fiica lui minoră se iubește cu un vecin

A fost cutremur de 5.2 grade în Pakistan

Un cutremur de 5.2 grade pe scara Richter a avut loc în Pakistan. Seismul s-a produs în nord-vestul Pakistanului. Epicentrul cutremurului a fost localizat în regiunea Hindu Kush din Afganistan. Cutremurul s-a produs la ora 15.44, la o adâncime de 180 de kilometri. Din fericire, nu au fost înregistrate pagube materiale sau victime.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate