Șocant! Ce au găsit câțiva bicicliști într-o pădure din Timișoara i-au îngrozit pe viață

Mai mulți bicicliști au făcut o descoperire șocantă într-o pădure din Timișoara.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O plimbare care ar fi trebuit să fie relaxantă și lipsită de orice pericol sau incident s-a transformat rapid într-o poveste de groază! Mai mulți bicicliști au făcut o descoperire șocantă într-o pădure din Timișoara.

În timp ce se plimbau pe lângă Pădurea Verde, de la marginea Timișoarei, au descoperit un cadavru! Totul s-a produs în apropiere de Giarmata Vii. Au observat, inițial, ceva suspect, apoi s-au apropiat de copaci. În acel moment, bicicliștii au apelat la 112, căci un bărbat se afla spânzurat, atârnat de crengi.

Citeste si: El e iubitul fetei care s-a aruncat goală de la etajul 6! Ioana Ţîrlea ţinea enorm la bărbatul cu care forma un cuplu de 5 ani: “Sunt fericită atunci când zâmbeşti”

Citeste si: Unde s-a ajuns! Modul incredibil în care casa criminalului Gheorghe Dincă apare pe GPS! FOTO

Citeste si: Liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit! Și-a detonat vesta cu explozibil pe care o purta! Donald Trump, primele declarații: "A murit ca un câine și ca un laș"

În zona respectivă au ajuns imediat autoritățile. Bărbatul spânzurat a fost identificat. Este vorba despre o persoană care a fost dată dispărută în urmă cu trei zile, un bărbat de 38 de ani din Timișoara. Corpul lui nu prezenta urme de violență, prima ipoteză din anchetă fiind sinuciderea. Cercetările continuă, pentru a afla de ce a făcut acest lucru bărbatul respectiv.

Bărbatul avea o fetiță și era divorțat, iar în ultima perioadă suferea de o depresie puternică, scrie opiniatimisoarei.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate