Cutremur în România, în urmă cu puțin timp!

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Ce seism a avut și unde a fost resimțit.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Încă un cutremur a zguduit România, în urmă cu puțin timp. De la începutul lunii mai, pământul s-a zguduit serios în România.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul de azi-noapte a avut loc la ora 00:58 în judeţul Buzău şi a înregistrat o magnitudine de 2,4 grade pe scara Richter.

Coordonate: lat 45.5498; lon 26.4063.Magnitudine: 2.4(ml), adancime: 116km.

Citeste si: Șocant, ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu lui Botezatu cu o zi înainte de a-l înmormanta pe fiul ei! Totul s-a petrecut la capelă!

Citeste si: Alex Bodi îşi bate joc de cei care petrec 1 mai la mare în cluburile de fiţe: „După 2-3 mai, toate drumurile duc la casele de amanet!”

Citeste si: Carmen de la Sălciua aruncă bomba: ”A început sezonul de nunți... încet-încet pregătim vestimentația!” 

Pe data de 3 Mai, a avut loc un nou seism în judeţul Buzău de 2,8 grade pe scara Richter. Pe 2 Mai un cutremur de 3 grade s-a produs în Vrancea. Pe 1 mai a avut loc cel mai puternic cutremur de luna aceasta, de 4 grade pe scara Richter, în judeţul Sălaj.

Cutremurul de pe 1 mai a avut loc la doar 4 kilometri distanță de Zalău

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) transmite:
In ziua de 01/05/2019 la ora 09:00:07(ora Romaniei) s-a produs in Crisana, judetul Salaj un cutremur cu magnitudinea 4.1 pe scara Richter, la adancimea de 2km. Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de V grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Zalău(4km), Șimleu Silvaniei(27km), Jibou(27km), Huedin(29km), Cehu Silvaniei(31km).

Cel mai puternic cutremur din 2019 s-a produs pe data de 9 ianuarie, la ora 13:36. Atunci, seismul a avut loc în zona Vrancea, în județul Buzău, la o adâncime de 130 de kilometri. Magnitudinea a fost de 4.4 grade pe scara Richter.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate