Șocant, ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu lui Botezatu cu o zi înainte de a-l înmormanta pe fiul ei! Totul s-a petrecut la capelă!

Mama lui Răzvan Ciobanu a avut o discuție cu Cătălin Botezatu despre fiul ei, la capelă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu a luat prin surprindere pe toată lumea! Apropiații designerului au fost șocați de felul în care el și-a găsit sfârșitul, în teribilul accident de la Săcele, și încă nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. Însă, așa cum era și normal, cei mai afectați au fost părinții vedetei fashionului, care, pur și simplu, au rămas împietriți în fața durerii.

Cu toate acestea, mama și tatăl lui Război Ciobanu au încercat să îi facă creatorului de modă niște funeralii ca la carte, la care să participe toți cei care l-au iubit și l-au respectat pe fiul lor de-a lungul vieții.

Citeste si: Ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu în viață, dezvăluiri-șoc: "Nu putea sta în picioare, era murdărel"

Citeste si: Ricardo s-a împăcat cu Raluca! Primele declarații: "Regret că m-am grăbit să anunț pe Instagram că ne-am despărțit"

Citeste si: Carmen de la Sălciua, primele reacții după ce s-a afișat oficial cu noul iubit!

fara descriere

"Nu puteam să mă uit la săracii oameni fără să nu îmi dea lacrimile. Am găsit-o pe mama lui Răzvan Ciobanu răvășita, pe tatăl lui la fel. Era greu să îți găsești cuvintele de consolare. Doamne, este cumplit să ajungi să îți îngropi propriul copil! Este cea mai mare povară și cea mai nenorocire", avea să declare Cătălin Botezatu, în exclusivitate, la emisiunea "Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia", de pe Wowbiz.ro.

Răzvan Ciobanu trebuie iertat? ”O să îmi aduc aminte doar de momentele bune”

În premieră pentru WOWbiz.ro, Cătălin Botezatu a vorbit și despre faptul că Răzvan Ciobanu trebuie iertat. "La capela, seara, când mama lui m-a văzut, a venit la mine și, cu ultimele puteri, mi-a spus așa."Iertați-l, va rog, dacă v-a greșit cu ceva". Am fost atât de impresionat. Nici nu știam ce să mai zic. Am luat-o în brațe pe biata femeie și am îmbărbătat-o. I-am răspuns că nimic nu mai contează acum, ce a fost a fost. O să îmi aduc aminte doar de momentele bune. Până la urmă, să nu uităm că toți suntem oameni, toți suntem supuși greșelii, nimeni nu este fără de păcat. Cine ne judecă este doar Dumnezeu ", a declarat Bote la "Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate