Cutremur în România, la primele ore ale zilei! Ce magnitudine a avut

Un nou cutremur s-a produs în această dimineață în România. Seismul a avut loc la ora 05:11:34.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Un cutremur de mici dimensiuni s-a produs în această dimineață în România. Seismul a fost întregistrat de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului la ora 05:11:34.

Cuteremurul s-a produs în județul Buzău, având o magnitudine de 2.5 grade pe scara Richter, fiind localizat manual cu următoarele coordonate: lat 45.5936; lon 26.523.Magnitudine: 2.5(ml), adâncime: 148km.

Un alt cutremur s-a produs pe data de 22 august, având epicentrul în Buzău și o magnitudine de 3.4 grade pe scara Richter.

Citeste si: Accident grav în Mamaia! O persoană a murit pe loc, alte două sunt grav rănite! Cine sunt victimele

Citeste si: Gabriela Cristea se mărită azi cu Tavi Clonda! Avem toate detaliile despre cununia religioasă și petrecere

Citeste si: Ce s-a întâmplat la mormântul lui Aurelian Preda cu puțin timp înainte să se împlinească 3 ani de la moartea artistului?

Ce să faci în caz de cutremur


În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate