Cutremur în Vrancea în această dimineață. Câte grade a avut seismul

Un cutremur a avut loc în Vrancea în această dimineață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur a avut loc în această dimineață în zona seismică Vrancea. Seismul a avut 3 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 03:20. De asemenea, cutremurul s-a produs la o adâncime de 73 de kilometri.

Citeste si: Cristi Brancu, în doliu! O persoană dragă i-a murit

Cutremur de 7 grade în România

Un mesaj circulă pe rețelele de socializare, legat de un posibil cutremur care se va produce în România până în anul 2025. Este vorba despre un cutremur de peste 7 grade pe scara Richter care ar putea produce pagube mari.

Citeste si: Informație BOMBĂ: Luiza Melencu, în casa lui Bebe Strungaru, la o lună de la răpire! Ce s-a întâmplat cu mama fetei când a aflat

Citeste si: Gheorghe Dincă a urlat la ofițerul școlit de FBI care a reușit să îi pătrundă în minte! Detaliile sunt terifiante

”Pana in anul 2025 vom avea un cutremur de minim 7 grade sau mai mare, o spun studiile și analizele nu neaparat numai statistica. Hai sa vedem împreuna ce vor face cei ce se ocupa de reducerea riscului seismic și ce efecte vor avea ce fac aceștia plus specialiștii din instituțiile acreditate. Din ce studii și analize reiese faptul ca in următorii ani vom avea de a face cu un cutremur major? Scrieți-ne pe email de pe o adresa oficială și fixam o întâlnire, veniți la noi și va prezentam cum sta situația de fapt și nu ce visează unu sau altul ca prin 2040 sau 2080, iar dacă nu avem dreptate ne retragem din acest domeniu. Dacă vom zice când acest cutremur va avea loc, cu siguranța NU atata timp cât exista nepăsare, corupție și rea-voința dar îl vom anunța cu 6 ore înainte ! Dacă atitudinea celor in cauza se va schimba și vom vedea bunăvoința avem capacitatea de a anunța acest tip de cutremur cu luni de zile, săptămâni sau zile. In realitate nu suntem obligați sa anunțam și mai ales sa anunțam persoane corupte rău-voitoare sau alți frustrați. Numărătoarea inversa a început aviz celor care se simt in cauza”, este mesajul care apare pe pagina Seismic Center - Predicție și alertă cutremur.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate