Cutremur puternic în România, în urmă cu puțin timp!

Cutremur puternic în România, în urmă cu puțin timp! Unde a fost resimțit.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Cutremur în această dimineață în România. Un seism puternic a avut loc în urmă cu puțin timp în Buzău, la ora 7.57, la o adâncime de 150 de kilometri. Cutremurul a avut o magnitudine însemnată, de 3,8 grade pe scara Richter.

Cutremur de 3,8 grade pe scara Richter în Buzău

Conform specialiştilor de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a înregistrat în Buzău, în apropiere de oraşele Nehoiu (25km), Covasna (33km), Întorsura Buzăului (41km), Târgu Secuiesc (47km) şi Slănic-Moldova (59km).

 

Cutremur în România! S-a produs într-o zona neobișnuită

Pe data de 17 iunie, un cutremur a avut loc în România într-o zonă neobișnuită.

Citeste si: Sora lui Babi Minune, duet de senzație cu un manelist celebru!

Citeste si: Mihai Alexandru, ”ajutat” cu fetele de Gheorghe Gheorghiu: ”Era cam timid, dar l-am vindecat!”

Citeste si: Tur de forță al Minodorei! Ieri a cântat la Cazane, astăzi a ajuns pe litoral FOTO

Conform Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur a avut loc în România la ora 11.58. Seismul s-a produs în județul Covasna și a avut o intensitate de 2.4 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 130 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Covasna(14km), Întorsura Buzăului(19km), Târgu Secuiesc(30km), Nehoiu(32km), Sfîntu Gheorghe(48km).

Cel mai puternic seism din 2019 a avut loc în 9 ianuarie
De asemenea, alte trei cutremure au avut loc marți în România. Primul cutremur a avut loc la ora 03.06, în județul Buzău, având 2.5 grade pe scara Richter, la o adâncime de 119 kilometri. Cel de-al doilea cutremur a avut loc tot în județul Buzău, la ora 08.53, având 3.1 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 130 de kilometri. Iar cel de-al treilea cutremur a avut loc la ora 11.42 și s-a produs în Moldova, la graniță cu România. Seismul a înregistrat 2.2 grade pe scara Richter, la o adâncime de 3 kilometri.

Cel mai puternic cutremur de la începutul anului a avut loc în data de 9 ianuarie, în judeţul Buzău, având o magnitudine de 4,4 pe scara Richter.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate