Cutremur TOTAL la Puterea Dragostei! Jador, ameninţat şi înjurat de Adrian după ce a vorbit cu Larisa! A început un scandal MONSTRU! EXCLUSIV!

Jador, înjurat şi ameninţat de Adrian! Uite ce i-a scris iubitul Larisei cântăreţului!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Cutremur în casa Puterea Dragostei! După ce au apărut zvonuri conform cărora Jador i-ar fi făcut avansuri Larisei, artistul a demonstrat că, de fapt, blonda ar fi fost cea care l-a abordat pe el şi l-ar fi invitat la o cafea.

Citeste si: Bombă! Avem mesajele pe care Jador nu le-a arătat până acum! Uite ce i-a scris Larisa cântăreţului! "Poate se leagă ceva!" FOTO EXCLUSIV!

Orbit de gelozie, Adrian, iubitul Larisei, i-a trimis solistului mesaje imposibil de reprodus în publicaţia noastră. Vă arătăm doar câteva frânturi şi trageţi dumneavoastră concluziile.

fara descriere

"Femeia ţi-a dat jet în faţă şi te-a făcut incapabil, iar tu dai print-uri pe net să creadă lumea că te-a invitat ea la cafea?", este o mică parte din mesajul lui Adrian.

fara descriere

"Sunt şocat de mesajul pe care mi l-ai trimis, dar nu o să mă cobor la nivelul tău şi să îţi răspund în aceiaşi termeni. Şi ca să vezi că sunt un domn, îţi spun încă o dată că eu nu i-am făcut avansuri Larisei. Cu asta am încheiat definitiv discuţia", a răspuns Jador

De la ce a pornit scandalul monstru?

Zilele trecute, Simina l-a acuzat pe Jador că îi face avansuri Larisei, fostă concurentă la Puterea Dragostei, deşi spune mereu că este un bărbat fidel.

Citeste si: Decizia BOMBĂ a lui Jador după ce Simina s-a luat la bătaie cu Mari! "Mă duc după ea în Turcia, să o iau acasă!" Cântăreţul e revoltat de ce s-a întâmplat!

Jador a negat însă ferm că el ar fi abordat-o pe iubita lui Adrian, ba chiar susţine că are dovada că Larisa a fost cea care i-a propus să iasă cu ea la o cafea.

fara descriere

Revoltat de reproşurile pe care i le-a făcut Simina, solistul i-a trimis acesteia o captura a conversaţiei în care blonda îi zice că ar vrea să iasă cu el în oraş.

"Poate ne vedem la o cafea şi se leagă ceva", i-a scris frumoasa Larisa lui Jador.

"Cu mare drag", a răspuns solistul!

Acum, dacă scopul întâlnirii ar fi fost de ordin personal sau profesional, numai ei doi ştiu.

După câteva zile, pe 1 martie, Larisa i-a scris din nou lui Jador că este la spital. "Sunt la spital, Jador! Vorbim după ce ies de aici".

Aceasta este conversaţia în urma căreia Adrian a decis să-i dea un mesaj dur, în limbaj licenţios, lui Jador.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate