Vedete

Dezvăluiri de senzaţie ale lui Jador! Vezi ce planuri şi-a făcut împreună cu Simina! E clar ca relaţia e serioasă!

Jador, dezvăluiri de senzaţie despre relaţia cu Simina! Vezi ce vor să facă cei doi îndrăgostiţi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cântăreţul Jador a părăsit casa Puterea Dragostei, dar relaţia lui cu frumoasa Simina este din ce în ce mai puternică. Cei doi au planuri mari împreună şi, ce credeţi, astrologii le prevestesc un viitor roz, pe plan sentimental, îndrăgiţilor tineri. Zodiile lor sunt compatibile, senzuala brunetă fiind o nativă a zodiei leu (2 august), iar artistul, un berbec autentic (25 martie).

Citeste si: E ŞOCANT ce i s-a întâmplat lui Jador la un club! O femeie l-a invitat la ea acasă! Vezi dacă solistul a trădat-o sau nu pe Simina! EXCLUSIV!

Tânărul i-a promis iubitei lui că-i va fi fidel şi se ţine de cuvânt chiar dacă nu duce lipsă de admiratoare. Dimpotrivă! Recent, solistul a avut un concert la un club din Bucureşti, iar acolo a fost pus într-o situaţie delicată.

Mai multe domnişoare i-au cerut autografe şi s-au pozat cu el, dar una dintre ele, mai îndrăzneaţă, i-a cerut numărul de telefon, apoi i-a dat de înţeles că ar dori să-i facă o vizită...la domiciliu. Protagonistul nostru a declinat însă invitaţia, gândul lui fiind în acest moment numai la iubita lui, Simina.

Citeste si: Bomba zilei! Jador şi Simina se căsătoresc! Vezi cine spune asta! "Până când moartea îi va despărţi!

Jador, dezvăluiri de senzaţie despre relaţia cu Simina! "Simt că este o fată specială şi nu am de gând să o trădez"

"Mă bucur că sunt într-un moment al vieţii în care îmi merge bine pe toate planurile. Piesa mea nouă, "Povestea noastră nu s-a încheiat" are două milioane de vizualizări şi a fost o săptămână pe primul loc in "trending", pe youtube. Iar din punct de vedere personal, pot să zic că sunt foarte fericit. Nu sunt de mult timp cu Simina, dar simt ca este o fată specială şi nu am de gând să o trădez. Vorbim în fiecare zi la telefon şi ne înţelegem din ce în ce mai bine. Când o să iasă din casa Puterea Dragostei, poate mergem într-o vacanţă exotică. Aşa am vorbit. Poate plecăm în Republica Dominicană, la Dubai sau în Sri Lanka. Sa vedem...", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Setări confidențialitate