Cutremurător! Care sunt ultimele cuvinte ale lui Hamude despre prietena lui moartă! ”Viața ta a fost foarte complicată. Iartă-mă!”

Hamude a spus câteva cuvinte despre prietena lui Roxana, răpusă, luni, de o boală nemiloasă.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

În urmă cu câteva luni, Hamude a inițiat o campanie umanitară pentru o prietenă foarte bună, aflată într-o stare de critică! Striperr-ul a vorbit atunci despre drama femeii, care, de vreme îndelungată, se lupta cu o maladie necruțătoare.   

"După cum bine știți Roxana Elena Cristache este moderator la mine în grup și are nevoie de ajutorul nostru. Viața a pus-o la grele încercări. Ea are cancer la colon, gradul 4 avansat , cu multiple metastaze la oase, ganglionii limfatici, plămâni, ovare......povestea a început acum trei ani. Vă rog frumos să o ajutăm fiecare cu cât putem", scria bărbatul pe contul lui de socializare.

Numai că, boala a răpus-o pe tânără luni, iar Hamude, care, în această perioadă, a strâns 100 de milioane de lei pentru a o salva, a fost, pur și simplu, distrus de durere. ”Un suflet bun și frumos s-a despărțit de noi, s-a dus acolo sus în ceruri. Roxana noastră! Hamude familly. Din păcate, corpul ei a cedat. Roxana te iubim tu ești îngerul nostru ne va fi dor de tine !!!! Dumnezeu să te odihnească”, a scris Hamude chiar din casa de la Puterea Dragostei

Citeste si: VIDEO ȘOCANT! Un cadavru a căzut din ceruri, ziua în amiaza mare: „Era sânge peste tot”

Citeste si: Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, noi dezvăluiri: "Încep să se lege lucruri! Așa cum am bănuit de la bun început..." - Laura Vicol a aflat la ce oră a murit designerul

fara descriere

Hamude o plânge pe prietena lui moartă de cancer! ”Dumnezeu a hotărât”

Două zile mai târziu, striperr-ul a mai vrut să spună câteva cuvinte despre prietena lui. Citeste si: VIDEO ȘOCANT! Un cadavru a căzut din ceruri, ziua în amiaza mare: „Era sânge peste tot”

În Turcia, Hamude o plânge pe prietena lui moartă de cancer și, pentru că nu s-a putut întoarce în țară, fiindcă filmează de dimineață până seara zilnic, în premieră pentru WOWbiz.ro, el a ținut să mai trimită un mesaj cutremurător. ”Nu cred că te-am pierdut, om minunat și bun, un om cald, un om care m-a susținut, cu toate că viața ta a fost foarte complicată. Iartă-mă că nu am putut face mai mult pentru tine. Dumnezeu a hotărât și hotărăște pentru noi toți. Eu, împreună cu Hamude Family, te iubim și te vom iubi întotdeauna, ai fost un om minunat! Te voi iubi mereu și vei rămâne în sufletul meu”, a comentat bărbatul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate