Vedete

Cutremurator, ce i-a spus Ionela Prodan lui Aurelian Preda cu doar cateva luni inainte de moartea cantaretului! “Sa nu te prapadesti singur”! | EXCLUSIV

In urma cu doi ani, Ionela Prodan a incercat sa ii fie alaturi lui Aurelian Preda in lupta acestuia cu un cancer la pancreas, surprinzator, aceeasi boala de care avea sa moara acum si artista!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Ionela Prodanicon photo
Ionela Prodan

Aurelian Preda a murit, in octombrie, la Viena! Indragitul cantaret de muzica populara, bolnav de cancer, a incercat sa isi prelungeasca viata cu ajutorul medicilor austrieci, insa tratamentul si interventiile disperate ale specialistilor nu au mai avut niciun efect asupra organismului sau. "Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 46 de ani, dar destinul a fost necrutator cu el. Dumnezeu sa-l odihneasca", au spus, atunci, apropiatii lui Preda, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro! (citeste ce drama s-a petrecut in salonul in care a murit Aurelian Preda un an mai tarziu)

Ionela Prodan a fost devastata de boala lui Aurelian Preda! Cand a aflat ca este bolnav!

Cu vreo cateva luni inainte de a se stinge pe patul de spital din Austria, Aurelia Preda s-a intalnit cu Ionela Prodan la o emisiune de televiziune!

Intr-una din pauzele de publicitate, Preda i-a spus cantaretei ca sufera de o maladie la pancreas si ii este foarte frica de ceea ce va urma, tratamente si o interventie chirurgicala in strainatate.

Atunci, Ionela Prodan a fost devastata de boala lui Aurelian Preda “L-a privit cu multa mila si parca nu ii venea sa creada ce aude. I-a zis ca daca are nevoie de orice de la ea sa ii ceara si, apoi, l-a sfatuit un lucru. “Vezi unde te duci Aureliane, sa fie cineva impreuna cu tine, Doamne fereste sa nu te prapadesti singur”, au fost cuvintele ei", au dezvaluit persoane de la fata locului! Citeste si alte dezvaluiri despre acel moment pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune