Cutremurător! Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața în cumplitul accident din Vaslui!

Cine sunt tinerii care și-au pierdut viața din cauza unui șofer teribilist.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Două familii din Iași sunt victimele unui cumplit accident rutier care a avut loc sâmbătă noaptea, în timp ce se întorceau din concediul petrecut în Grecia. În scurt timp, a fost declanșat planul roșu de intervenție pentru salvarea celorlalte persoane implicate în accident.

Într-un moment de neatenție, cinci persoane au murit le loc, după ce șoferul vinovat de producerea accidentului, un tânăr din judeţul Galaţi, se întorcea de la discotecă altături de un prieten şi trei fete. Din păcate, una dintre victime este minoră, iar paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor cinci persoane. Alte șapte persoane au fost transportate de urgență la mai multe spitale din zonă.
Tânărul vinovat de producerea accidentului a făcut o depășire neregulamentară care a fost fatală celor cinci persoane.

Şoferul vinovat, Bogdan Cornel Topriceanu (31 ani), din comuna Gohor, judeţul Galaţi, se întorcea de la discotecă, alături de un grup de prieteni: Iulian Tofan (26 ani) din comuna Gohor, Maria Penghiş (17 ani) din comuna Priponeşti, elevă la Liceul Pedagogic din Bârlad, Gabriela Huzună (19 ani) din comuna Priponeşti şi sora acesteia din urmă, Mădălina, o adolescentă de 15 ani care tocmai susţinuse Evaluarea Naţională şi care se pregătea de admiterea la liceu. În urma impactului, patru dintre cei cinci tineri au murit, singura care a scăpat cu viaţă fiind adolescenta de 15 ani. Ea este, însă, în comă la spital.

fara descriere

Maria era singură la părinți.

fara descriere

Gabriela avea numai 19 ani când și-a pierdut viața.

Unul dintre șoferii din altă mașină se întorcea din vacanță

În satele celor patru tineri este doliu, iar moartea celor patru tineri i-a șocat pe localnici, mai ales că Maria era singură la părinți, iar visul său cel mai mare era să devină învățătoare, potrivit adevarul.ro.

În celelalte mașini se aflau mai mulți tineri care se întorceau din vacanța petrecută în Zakynthos, Grecia. Aveau mai puţin de 60 de kilometri până acasă. În urma impactului, șoferul, Cătălin Spătaru, nu a avut nicio șansă.

Citeste si: Tragedie în județul Vaslui! Cinci persoane au murit pe loc, codul roșu de intervenție activat

fara descriere

Cătălin - tânărul din stânga - foto: Facebook

Tânărul de 34 de ani originar din Iași se afla în mașină cu patru persoane. Iubita lui, un cuplu de prieteni și o adolescentă de numai 13 ani. Iubita șoferului se află în comă de gradul III-IV, iar fetița de 13 ani este în stare de șoc.

„Fetiţa este bine, o stare relativ bună. Nu va merge pe Terapie Intensivă, ci direct pe Chirurgie. Viaţa ei nu este pusă în pericol. Este speriată foarte tare, vă daţi seama”, a precizat managerul Spitalului ”Sfânta Maria” Iaşi. În stare stabilă sunt şi alți doi tineri, care au suferit traumatism de coloană lombară, respectiv policontuzii prin accident rutier.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate