Cutremurător! Cum arăta dansatoarea moartă cu doar doua ore înainte de a înceta din viaţă! Imaginile nu anunţau deloc sfârsitul tragic

Diana Jivan era perfect sănătoasă la masa de dinainte de concert

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Şoc in showbiz-ul românesc! O cunoscută dansatoare din România a murit pe scenă, vineri seara, în timpul unui concert! În vârstă de 33 de ani, Diana Jivan venise la Sebiş, împreună cu soţul ei, Siko, pentru a dansa alături de solista Letiţia Roman, favorita lui Smiley în acest an la un concurs de talente muzicale, la un bal al bobicilor. (care ar fi adevarăta cauza a morţii Dianei Jivan)

fara descriere

În mod cu totul surprinzător, în timp ce se afla pe scenă, Diana a căzut ca secerată! Fata a făcut infarct în timpul spectacolului şi toata lumea a încremenit! După câteva clipe de uluială, dansatoarea a fost resuscitată imediat de către echipajul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Sebiş şi transportată rapid la spitalul de peste drum. Din păcate, la clinică, tânăra a făcut un nou stop cardio- respirator şi nu a mai putut fi salvată.

„La data de de  09.11.2018, in jurul orei 23.00, Jivan Mihaela Diana, din municipiul Bucureşti,  în timp ce se afla pe scena Casei de Cultură din oraşul Sebiş, unde dansa împreună cu soţul său, Jivan Andrei Robert, a leşinat,  şi a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din oraşul Sebiş, unde, în urma manevrelor de resuscitare, la data de 10.11.2018, la ora 00.41,  a fost declarat decesul. A fost solicitat Serviciul Judeţean Medico Legal Arad Arad, în vederea efectuării necropsiei. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului”, transmite Poliţia Română.

 

fara descriere

fara descriere

Diana Jivan a murit pe scenă! Avem ultimele fotografii cu ea înainte de spectacol

Pe de altă parte însă, apropiaţii dansatoarei, şi mai ales cei din Sebiş, sunt în stare de şoc! Diana Jivan a murit pe scenă, culmea fără să acuze vreun semn de boala sau vreo stare de rău Dimpotrivă, cu  doar două ore înainte, ea era fericită si râdea la o masa cu prietenii din localitate. Imaginile vorbesc de la sine si prezintă o femeie plină de viaţă, nicidecum un om muribund.

Foto credit Vasile Zărăndan

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate