Cutremurător! Mama lui Marcel Toader a aflat de la TV că fiul ei a murit: "Tocmai voiam să-l sun..."! Mărturii copleșitoare: "A avut aceeași soartă ca tatăl lui..."

Mama lui Marcel Toader a dezvăluit că a aflat de la TV că fiul ei a murit. Femeia a crezut, inițial, că era o glumă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

„Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns. Și am dat drumul la TV și am văzut. Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a declarat mama lui Marcel Toader într-o emisiune TV.

Mama lui Marcel Toader a confirmat faptul că marți trupul neînsuflețit al fiului ei va fi adus la Constanța și că înmormântarea va avea loc la Cumpăna.

„Mâine îl scoate de la autopsie și îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Și marți venim cu el aici, la Constanța. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeași soartă ca tatăl lui”, a precizat mama lui Marcel Toader.

Marcel Toader a murit! Cauza morții

Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea și al Mariei Constantin, a murit sâmbătă, în jurul orei 17:00.

Din primele informații, se pare că Marcel Toader a suferit un infarct. Omul de afaceri se afla la masă cu un prieten, Johnny Săndulescu. Acesta a declarat că fiul lui Marcel Toader, Maximilian, este atât de șocat încât nici nu poate vorbi. 

Marcel Toader a fost un cunoscut om de afaceri prezent adesea în showbiz-ul românesc.

Potrivit primelor informații, Marcel Toader ar fi fost la un prieten, în Periș, atunci când a început să se simtă rău. El ar fi suferit infarctul până când a ajuns Ambulanța.

Echipajul medical l-a resuscitat la fața locului, însă, din nefericire, la ora 17:02, a fost declarat decesul omului de afaceri.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate